Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ποδόσφαιρο > Champions League: Ο ιταλικός «εμφύλιος» στη Νάπολη και η… επανάληψη στη Μαδρίτη!
Ποδόσφαιρο

Champions League: Ο ιταλικός «εμφύλιος» στη Νάπολη και η… επανάληψη στη Μαδρίτη!

admin
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2023
admin

To δεύτερο «πιάτο» των προημιτελικών του UEFA Champions League σερβίρεται απόψε (22:00) με την Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Τσέλσι και την Μίλαν να φιλοξενεί την Νάπολι.

Σε Μαδρίτη και Μιλάνο είναι στραμμένα τα φώτα του ποδοσφαιρικού πλανήτη, για το δεύτερο «πιάτο» των προημιτελικών του Champions League να σερβίρεται απόψε. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» την Τσέλσι σε μια συνάντηση-επανάληψη της φετινής σεζόν, ενώ την ίδια ώρα στο «Σαν Σίρο» η Μίλαν θα αντιμετωπίζει την εξαιρετικά φορμαρισμένη Νάπολι.

Η πρωταθλητές Ευρώπης, προέρχονται από πανηγυρική πρόκριση επί της Λίβερπουλ την οποία συνέτριψαν 5-2 στο «Άνφιλντ» και απέκλεισαν με νίκη και στο δεύτερο ματς (1-0) στην ισπανική πρωτεύουσα. Οι «μερένχες» μετά το… σκωτσέζικο ντους που έκαναν στους φιλάθλους τους με την εμφατική νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» και την εντός έδρας ήττα από τη Βιγιαρεάλ για τη La Liga, θέλουν να επιβεβαιώσουν το ρόλο του φαβορί απέναντι στους Λονδρέζους. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κάρλο Αντσελότι θα στερηθεί και πάλι τις υπηρεσίες του Φερλάν Μεντί ο οποίος θα είναι και η μοναδική απουσία.

Από την άλλη πλευρά η Τσέλσι θέλει να κάνει τους οπαδούς της να ξεχάσουν την κάκιστη πορεία στην Premier League με μια πολύ καλή πορεία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Οι «μπλε» θα έχουν και νέο αέρα στον πάγκο τους καθώς στο αποψινό ματς θα πραγματοποιήσει το δεύτερο ντεμπούτο του στον πάγκο ο Φρανκ Λάμπαρντ. Η λονδρέζικη ομάδα έφτασε στα προημιτελικά αποκλείοντας στη φάση των «16» με δυσκολία την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Τσέλσι ταξίδεψε στη Μαδρίτη χωρίς τον Ομπαμεγιάνγκ, τον Μπαντιασίλ, τον Μαντουέκε, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή των Αθπιλικουέτα, Μάουντ και Τιάγο Σίλβα.

Πιθανές ενδεκάδες:
Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Kουρτουά- Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Καμαβινγκά- Κροος, Τσουαμενί, Μόντριτς- Βινίσιους, Βαλβέρδε, Μπενζεμά

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα- Τζέιμς, Κουλιμπαλί, Φοφανά, Τσίλγουελ, Κουκουρέγια- Καντέ, Φερνάντες, Κόβασιτς- Φέλιξ, Χάβερτς

Στο δεύτερο ματς της ημέρας στο «Σαν Σίρο» θα φιλοξενηθεί ο ιταλικός εμφύλιος μεταξύ της Μίλαν και της Νάπολι. Οι «ροσονέρι» επιστρέφουν στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2007 όταν και είχαν κατακτήσει το τρόπαιο στην Αθήνα με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Μάλιστα, ο σπουδαίος ιταλικός σύλλογος για να φτάσει ως εδώ χρειάστηκε να πάρει μεγάλη πρόκριση στις διπλές αναμετρήσεις με την Τότεναμ την οποία νίκησε 1-0 στο Μιλάνο και «μπλόκαρε» στο Λονδίνο φεύγοντας με το 0-0. Μοναδική απώλεια για τον Στέφανο Πιόλι είναι ο Πιέρ Καλουλού ο οποίος υποφέρει από τραυματισμό στο γαστροκνήμιο.

Όσον αφορά τη Νάπολι, το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο καθώς η διαφαινόμενη κατάκτηση του scudetto μετά από 33 χρόνια της δίνει το δικαίωμα να επικεντρωθεί στο Champions League μιας και βρίσκεται για πρώτη φορά στην οκτάδα. Οι «παρτενοπέι» μάλιστα θέλουν να απαντήσουν στη Μίλαν μετά και τη βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0. Μάλιστα η Ναπολιτάνοι έδειξαν ότι μπορούν να τα βάλουν με οποιαδήποτε αντίπαλο καθώς στη φάση των «16» απέκλεισαν με δύο νίκες την κάτοχο του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης .

Ο πολύπειρος Λουτσιάνο Σπαλέτι θέλει να σπάσει την κατάρα που τον θέλει να αποκλείεται από την συνέχεια των προημιτελικών με μια νίκη, ωστόσο θα πρέπει να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο χωρίς τον Βίκτορ Οσιμέν ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στον μηρό.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Mενιάν- Καλάμπρια, Kίαερ, Τομόρι, Ερναντέζ- Μπενασέρ, Τονάλι- Ντίας, Κρούνιτς, Λεάο- Ζιρού

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μέρετ- Ντι Λορέντσο, Ρουί, Κιμ, Ραχμάνι- Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι- Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια, Ρασπαντόρι

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
admin 12 Απριλίου 2023 12 Απριλίου 2023
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ψάχνει νίκη… επιβίωσης η ΑΕΚ κόντρα στη Χάποελ
Επόμενο άρθρο ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 – Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Οι αγώνες της ημέρας (12/4)
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ποδόσφαιρο

«Ζεστάθηκε» ο κόσμος για το ΟΑΚΑ: Ικανοποιητική η προπώληση για το Super Cup Καλαμάτα – Ηρακλής!

26 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Super League 2: Την Κυριακή οι «μάχες» παραμονής του Νότου

25 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League: Αναλυτικά το πρόγραμμα του μίνι πρωταθλήματος

24 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Λεβαδειακός – Άρης, Βόλος – ΟΦΗ στην πρεμιέρα: Το πρόγραμμα των πλέι οφ 5-8 της Super League

24 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?