Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Στίβος > Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των προπονητικών συγκεντρώσεων επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών σε Χανιά και Καλαμάτα
Στίβος

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος των προπονητικών συγκεντρώσεων επιλεγμένων αθλητών και αθλητριών σε Χανιά και Καλαμάτα

admin
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2023
admin

Με τις συναντήσεις σε Χανιά και Καλαμάτα, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των προπονητικών συγκεντρώσεων των επιλεγμένων αθλητών κι αθλητριών του ΣΕΓΑΣ.

Στα Χανιά συγκεντρώθηκαν αθλητές και αθλήτριες των ρίψεων, σε μία πόλη με μεγάλη παραγωγή στα συγκεκριμένα αγωνίσματα, αλλά και των ταχυτήτων. Κοντά στους αθλητές και στις αθλήτριες βρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία μιλήσει στα παιδιά και να παρακολουθήσει στη συνέχεια την προπόνηση τους.

Τις ρίψεις ανέλαβε ο συντονιστής του τομέα, Χρήστος Παπαδόπουλος και τις ταχύτητας, ο ομοσπονδιακός Μιχάλης Μανουσάκης. Στη διαδικασία συμμετείχαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των ρίψεων Κώστας Παπαμαρκάκης και Γιώργος Μήλιος. Η πρωταθλήτρια των 400 μ. Δήμητρα Γναφάκη και οι παλιοί πρωταθλητές των σπριντ Κώστας και Μανώλης Κουτσουκλάκης έδειξε στα παιδιά μια σειρά από τεχνικές ασκήσεις.

Την προπόνηση των αθλητών των ρίψεων είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και ο έκτος πρωταθλητής Ευρώπης στη σφυροβολία, Χρήστος Φραντζεσκάκης. Ο συντονιστής ρίψεων Χρήστος Παπαδόπουλος, με αφορμή την παρουσία του στην πόλη είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά και την προπόνηση των αθλητών του Κωστή Παπαμαρκάκη.

Στην Καλαμάτα η συντονίστρια των ταχυτήτων Ιωάννα Σιώμου και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βογιατζάκης μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο Σπύρο Τριανταφυλλόπουλο συγκέντρωσαν τους επιλεγμένους αθλητές και αθλήτριες των ταχυτήτων. Πολλά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή είχαν την ευκαιρία να κάνουν προπόνηση με τις Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Αλάνα Μπερν, που πραγματοποιούν αυτή την εποχή την προετοιμασία τους στην Καλαμάτα.

Στους αθλητές και στις αθλήτριες τόσο των Χανίων όσο και της Καλαμάτας δόθηκε μπλουζάκι του ΣΕΓΑΣ, ενώ έγιναν ειδικές μετρήσεις.

Οι προπονητικές συγκεντρώσεις θα συνεχιστούν τον επόμενο μήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας. Περίπου 800 αθλητές και αθλήτριες αναμένεται να περάσουν από τις προπονητικές συγκεντρώσεις των επιλεγμένων, πολλοί από τους οποίους θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά του ελληνικού στίβου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΣΕΓΑΣ
admin 28 Απριλίου 2023 28 Απριλίου 2023
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις κάρτες ελευθέρας εισόδου
Επόμενο άρθρο Η 24η αγωνιστική της Super League 2
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Μαύρη Θύελλα

Καλαμάτα – Ηρακλής 1-0. Φωτογραφικό υλικό

28 Μαρτίου 2026
Μαύρη Θύελλα

Καλαμάτα – Ηρακλής 1-0. (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ)

28 Μαρτίου 2026
Μαύρη Θύελλα

Καλαμάτα – Ηρακλής 1-0. Η απονομή του Σούπερ Καπ (ΒΙΝΤΕΟ)

28 Μαρτίου 2026
Μαύρη Θύελλα

Καλαμάτα – Ηρακλής 1-0. Το γκολ του Τσέλιου (ΒΙΝΤΕΟ)

28 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?