Παρών σε όλα τα γήπεδα της περιοχής, τη Λακωνία, τη Μεσσηνία και χθες φυσικά τη γειτονική Αχαΐα, ήταν ο τεχνικός του Παμβουπρασιακού Ηλίας Φωτόπουλος. Ο Βαρδαίος προπονητής, ο οποίος συνδύασε την παρουσία του στον πάγκο των Ταύρων με μια ιστορική σεζόν εντός Ηλείας, θέλει να την ολοκληρώσει, επιτυγχάνοντας τον μεγάλο στόχο της ομάδας, την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ο Ηλίας Φωτόπουλος, μιλάει στο ilia.news, για τη σεζόν που έφυγε αλλά και τα Πλέι Οφ που έρχονται, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στη Ζάκυνθο με τον Λεβάντε.
Ο Ηλίας Φωτόπουλος, απαντά σε μια σειρά από ερωτήσεις, όπως:
-Για το αν έχει εικόνα των αντιπάλων της ηλειακής ομάδας και ποια είναι αυτή:
«Κοιτάξτε. Εικόνα έχουμε. Και είναι σαφής πλέον η εικόνα αυτή. Όλες είναι καλές ομάδες. Είναι όλες πρωταθλήτριες και συνεπώς δεν μπορεί παρά να είναι καλές ομάδες. Πιστεύω όμως ότι εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε για τον στόχο της ανόδου».
-Για το παιχνίδι της πρεμιέρας:
«Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες. Ο Λεβάντε είναι μια ομάδα η οποία έπαιξε κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος στη Ζάκυνθο. Ομοιογενής ομάδα, με παίκτες από το νησί, η οποία θα προσπαθήσει για το καλύτερο».
-Για το αν τον προβληματίζει κάτι, όπως ας πούμε η κατάσταση της ομάδας του, δεδομένου ότι έχει εξασφαλίσει τον τίτλο από νωρίς:
«Δεν με προβληματίζει ότι έχουμε εξασφαλίσει τον τίτλο από νωρίς, καθώς η ομάδα δεν χαλάρωσε σε κανένα ματς. Και μπορώ να πω ότι υπήρξαν και παιχνίδια με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπως στα Σαβάλια, με τη Νίκη Τραγανού ή στα Μακρίσια».
-Για το αν υπάρχουν ομάδες οι οποίες έχουν κάποιο προβάδισμα
«Πρόκειται για πολύ καλές ομάδες. Και ο Παναιγιάλειος. Και η Εράνη την οποία γνωρίζω προσωπικά, καθώς είναι μια ομάδα με λίγες προσθήκες από πέρσι. Και ο Αμυκλιακός, αλλά και οι άλλες ομάδες. Ο Παλληξουριακός το πήρε αήττητος, όπως και το Λεωνίδιο επίσης. Δεν μπορούμε λοιπόν να υποτιμήσουμε καμία ομάδα. Τα ματς θα είναι αμφίρροπα και θα κριθούν σε λεπτομέρειες».