Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ειδήσεις > Σταδιακή επαναφορά της υδροδότησης στην Καλαμάτα μέσω εναλλακτικής λύσης – Τεράστια η ζημιά στη δεξαμενή του Πηδήματος
Ειδήσεις

Σταδιακή επαναφορά της υδροδότησης στην Καλαμάτα μέσω εναλλακτικής λύσης – Τεράστια η ζημιά στη δεξαμενή του Πηδήματος

admin
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2023
admin

Η υδροδότηση στην Καλαμάτα επανέρχεται σταδιακά και ανά περιοχές, μετά και τη νέα απαραίτητη όπως κρίθηκε από τους τεχνικούς, παρέμβαση στο πλαίσιο της προσωρινής – εναλλακτικής λύσης που έχει υπάρξει για την αντιμετώπιση της μεγάλης βλάβης στη δεξαμενή του Πηδήματος. Ήδη νερό έχουν οι Κοινότητες από το Πήδημα έως την Καλαμάτα, καθώς και η ζώνη της πόλης που υδροδοτείται από τη δεξαμενή του Κάστρου. Ακολούθως αναμένεται να δοθεί νερό μέσω της δεξαμενής στις Τούρλες, απ’ όπου θα μεταφερθεί νερό και στις υπόλοιπες Κοινότητες (Βέργα, Μ. Μαντίνειας).

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ

Από την αυτοψία τεχνικού κλιμακίου Δήμου και ΔΕΥΑ Καλαμάτας, η καθίζηση του εδάφους, εντός της δεξαμενής υδροδότησης στο Πήδημα, είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την αρχική εκτίμηση. Για το λόγο αυτό θα υπάρξει άμεση συνδρομή γεωτεχνικών επιστημόνων.

Στο σημείο, εξ’ αιτίας της σοβαρότατης βλάβης, επιχειρείται περαιτέρω παρέμβαση και ενίσχυση της προσωρινής – εναλλακτικής λύσης, καθώς ο αρχικά εκτιμώμενος χρόνος επισκευής πιθανόν να είναι μεγαλύτερος.

Τονίζεται ότι στο πλαίσιο της εκτέλεσης των αναγκαίων εργασιών, αύριο Πέμπτη 1η Ιουνίου και ώρα 23:30 θα πραγματοποιηθεί νέα προσωρινή διακοπή υδροδότησης.

349298088 1262208171330645 3682182449106468073 n

ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

Σε σύσκεψη το βράδυ της Τετάρτης 31 Μαΐου 2023, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία αιρετών, υπηρεσιακών στελεχών και παραγόντων, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα έως τώρα δεδομένα και εξετάστηκαν ρεαλιστικές και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις για την αντιμετώπιση ενός πρωτοφανούς σε έκταση προβλήματος και δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθύνσεις τόσο για την προσωρινή όσο και για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Ο Δήμαρχος είχε νωρίτερα επισκεφτεί το σημείο όπου τα συνεργεία του Συνδέσμου Ύδρευσης, του Δήμου και της ΔΕΥΑ Καλαμάτας εξακολουθούν να επιχειρούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την συντομότερη επίλυση του προβλήματος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ
admin 1 Ιουνίου 2023 1 Ιουνίου 2023
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Φωτόπουλος: «Το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού»
Επόμενο άρθρο ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ: Συγχαρητήρια σε ΓΣ Γαργαλιάνων
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ειδήσεις

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου 1821 | Η Ελλάδα τιμά τους ήρωές της! Σε κλίμα υπερηφάνειας και συγκίνησης οι παρελάσεις (video)

25 Μαρτίου 2026
Ειδήσεις

Εθνική Επέτειος 25ης Μαρτίου 1821 | Η Ελλάδα τιμά τους ήρωές της! Δείτε LIVE στο BEST την παρέλαση στην Καλαμάτα (video)

25 Μαρτίου 2026
Ειδήσεις

Ο εορτασμός της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

24 Μαρτίου 2026
Ειδήσεις

Η Καλαμάτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 205η επέτειο της 23ης Μαρτίου 1821 – Στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας (video)

23 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?