Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ποδόσφαιρο > Κώστας Μπακογιάννης για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση – Το 2026 θα είναι έτοιμες»
Ποδόσφαιρο

Κώστας Μπακογιάννης για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση – Το 2026 θα είναι έτοιμες»

admin
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2023
admin

Ο Δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, τοποθετήθηκε πρώτος, στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των σχεδίων των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ξεκαθάρισε ότι η χρηματοδότηση για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι εξασφαλισμένη και ότι η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται το 2026, μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου.

«Έχουμε μεγάλη χαρά. Σήμερα δίνουμε πάσα στο μέλλον. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα στεγάσουν χιλιάδες παιδιά του δήμου και αυτό μας δίνει χαρά» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Σήμερα κάνουμε ένα βήμα για τη διπλή ανάπλαση, με δυο προεκτάσεις. Το ένα είναι με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, που σε 36 μήνες θα είναι έτοιμο και θα δώσει πνοή σε μια υποβαθμισμένη περιοχή και ήδη έχουν αρχίσει οι πρόδρομες εργασίες και το άλλο είναι η αναβάθμιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που μόλις παραδοθεί το κλειδί του γηπέδου, θα γκρεμιστεί το παλιό γήπεδο και θα δώσει πνοή πρασίνου.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τις τράπεζες, τους συντελεστές και τον Δήμο Αθηναίων» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Αναφορικά με τον προϋπολογισμό του έργου: «Περιμένουμε τη μελέτη εφαρμογής για να έχουμε το τελικό κόστος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη χρηματοδότηση, είναι εξασφαλισμένη και το έργο θα είναι έτοιμο μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου, το 2026»..

Για τους χώρους πρασίνου: «Το ποσοστό του πρασίνου προβλέπεται από το προεδρικό διάταγμα και είναι στο 50%. Αυτό είναι για τον Βοτανικό και είναι ”κλειδωμένο”. Δεν αλλάζει.».

Ο λόγος στη συνέχεια πέρασε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκός Α.Ο., Τάκη Μαλακατέ: «Ο Παναθηναϊκός στο σύνολό του, θα αποκτήσει νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, που θα στεγάσει τον μεγαλύτερο σύλλογο.

Μαζί με την ποδοσφαιρική αρένα, θα έχει τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, και με την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στο μπασκετ, ο Παναθηναϊκός αποκτά αυτό που του αρμόζει.

Να ευχαριστήσω τους μελετητές, τον δήμο Αθηναίων, τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και όσους συνέβαλαν σε αυτό το έργο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
admin 6 Ιουνίου 2023 6 Ιουνίου 2023
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Μία εβδομάδα νωρίτερα η γενική συνέλευση
Επόμενο άρθρο Ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 94-101: Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν το επεισοδιακό ντέρμπι «αιωνίων» και συνεχίζουν αήττητοι στη GBL

30 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ελλάς Σύρου: «Συνεχίζουμε με ηρεμία και ψυχραιμία»

30 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Χωρίς εκπρόσωπο η Κρήτη στη SL2

30 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Πλάνο-«βόμβα» για Super League 1 με 16 ομάδες

30 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?