Την Δευτέρα 28 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΟ Καλλιθέας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Από κει και πέρα, η διοίκηση έκανε γνωστό την απόκτηση του 28χρονου έμπειρου επιθετικού Χρυσοβαλάντη Σπυρόπουλου.
Η ανακοίνωση:
💣💣💣
Την Δευτέρα στις 18:30 στο γήπεδο στολίδι του χωριού μας ξεκινάει η προετοιμασία για την φετινή δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν.
Κάπου εδώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του 28 χρόνου έμπειρου επιθετικού Βαλάντη Σπυρόπουλο ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα της Λογγά.
Η εμπειρία του στο Α τοπικό σε ομάδες όπως ο Αίαντας ο Πανθουριακός και η Εράνη Φιλιατρών θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα στο ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα.
Βαλάντη καλή σεζόν και σε ευχαριστούμε για την συνεργασία.
Ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και άλλος έμπειρος παίχτης από την Α τοπική όπου και θα κλείσει το ρόστερ για την φετινή χρονιά.

