Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα στην Καλαμάτα ’80.
Ο Διαμαντής Εξαρχέας είναι ο επικεφαλής προπονητής της ακαδημίας και ο Γιάννης Σκαρτσίλης προπονητής αγωνιστικών αναπτυξιακών τμημάτων.
Η σχετική ανακοίνωση:
⭐️Νέα σεζόν νέες προκλήσεις νέες ευκαιρίες!
📣Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την έναρξη των αναπτυξιακών τμημάτων και των ακαδημιών μας που ξεκινούν το Σάββατο 2, Σεπτεμβρίου.
💪Συνεχιζουμε την επιτυχημένη συνταγή των αναπτυξιακών μας τμηματων και μέσα από το πάθος μας για το βόλεϊ ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μία ακόμα συναρπαστική σεζόν γεμάτη εκπλήξεις, ανακαλύψεις και πολλά χαμόγελα!
Ανυπομονούμε να σας δούμε το Σάββατο στο γήπεδο μας. Ας ξεκινήσουμε αυτή την αθλητική περιπέτεια!
Διαμαντής Εξαρχέας επικεφαλής προπονητής Ακαδημίας | Γιάννης Σκαρτσίλης προπονητής αγωνιστικών αναπτυξιακών τμημάτων
Κάθε Σάββατο & Κυριακή 10:00 -11:10
🫶Ακολουθήστε μας στο ταξίδι μας και εμπνευστείτε από την δύναμη και την αποφασιστικότητα που προσφέρει ο αθλητισμός!
➡️ Subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, AO KALAMATA 80 VOLLEYBALL
#gowolves 💚 🍾🎉
#GoWolves #aok80 #kalamata #kalamata80 #messinia #greece #hellas #volleyball #volley #pallavolo #ThisIsKalamata #ThisIsOurHouse #DefendYourHouse #TrustTheProcess #InTheMaking #believe #wemadeit #a1volleyball #volleyleague


