Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας προκρίθηκε ο Παπαφλέσσας Χώρας που νίκησε με το ευρύ 5-0 τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου.
Η Χώρα έδειξε πιο έτοιμη στο πρώτο επίσημο ματς καθώς έχει ξεκινήσει και πιο νωρίς προετοιμασία σε σχέση με το Βλαχόπουλο που το τελευταίο διάστημα κατάφερε να συγκροτήσει διοίκηση, να βρει προπονητή και παίκτες.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο μέρος και τα υπόλοιπα στην επανάληψη και έτσι με αυτή τη νίκη πέρασαν στην β’ φάση του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Μιλτιάδη.
Στο 15′ ο Κωνσταντόπουλος με απευθείας φάουλ έγραψε το 1-0.
Στο 47′ ο Τσέρτος με πέναλτι σημείωσε το 2-0.
Στο 52′ ο Ντέλβιν επίσης με πέναλτι το 3-0.
Στο 75′ ο Αλεξόπουλος με σουτ το 4-0.
Στο 82′ ο Ψώνης με σουτ το τελικό 5-0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπασιλάρης με βοηθούς τους Λουκά και Θεοδωρίδη.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Τσάμπρας, Αγγ. Δημόπουλος, Κ. Δημόπουλος (72’ Αλεξόπουλος), Γαϊτάνης (46’ Καλαμαράς, 74’ Ψώνης), Μ. Ντότσι (62’ Ε. Ντότσι), Λίτσας, Κωνσταντόπουλος, Τσέρτος, Ζαφειρίου (46’ Καλογερόπουλος), Α. Ντότσι, Ντέλβιν.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Σικαλιάς, Κ. Δημόπουλος (65’ Μάρκου), Παππάς, Μαθιόπουλος, Φ. Ηλιόπουλος, Αθ. Ηλιόπουλος, Καραηλίας (46’ Γαλίτης), Σταυρόπουλος (46’ Ζόμπολος, 72’ Κοκκώνης), Ομέρι, Γκουμάι, Νικολάι.


