Στο ΔΑΚ Αργους ο ΠΑΟ Βάρδας πανηγύρισε την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναργειακό.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με σκορ 1-1. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση, όπου και εκεί το σκορ δεν άλλαξε. Στα πέναλτι ο ΠΑΟ Βάρδας επικράτησε με 4-3.
Ο Μπίσα στο 44’ με σουτ από τα 30 μέτρα κρέμασε τον Συνοδινό, για το 0-1 των φιλοξενούμενων. Ο Πρίκας στο 60’ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 1-1 του Παναργειακού. Ο Παναργειακός στην παράταση αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιράκη.
Συνθέσεις:
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Βαζάκας): Συνοδινός, Λιακόπουλος, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Ρέμος, Πρίκας, Γάσπαρης, Ντε Σόουζα, Γκαρσία, Τσιράκης.
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Βορύλλας, Διονυσόπουλος, Πολίτης, Παπασπηλιόπουλος, Κοτσώνης, Κούστα, Λιόσης, Μπίσα, Λαθύρης, Μαστραντωνάκης, Παπαχριστόπουλος.
Πηγή: liganews.gr

