Η ΑΕ Μυκόνου νίκησε τον Βύζαντα Μεγάρων με 2-1 και ανέβηκε στους έξι πόντους, ενώ οι “κίτρινοι” παραμένουν στους δύο πόντους.
Το γκολ για τον Βύζαντα Μεγάρων το έβαλε ο Σταμάτης στο 85′ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Τα τέρματα για την ΑΕ Μυκόνου τα σκόραρε ο Μουρίκι στο 5′ λεπτό και ο Πινέιρο στο 19′ λεπτό.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(Γιώργος Αρχοντάκης): Πίνης, Καλαϊτζάκης(46′ Παϊκόπουλος), Καρδάμης, Μουσκάι, Γκολφινόπουλος, Φουάσης, Σταμάτης Α., Νέρες(58′ Παππάς), Χαϊκάλης(58′ Μίκο), Χατζημελετιάδης(82′ Σταφάι), Καραγιάννης Γ.(46′ Καραγιάννης Μ.).
ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ(Βαγγέλης Βλάχος): Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Αρκούδας, Πούλος, Μουρίκι, Ζγκούρι(90′ Γιαννόπουλος), Τράκας, Θεοδώρου, Πινέιρο(76′ Ράγιας), Παπαδόπουλος.
Πηγή: liganews.gr

