Ο Ελλάς Σύρου νίκησε εντός έδρας με 4-1 τον Βύζαντα Μεγάρων και ανέβηκε στους έξι πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους δύο πόντους.
Στο 36΄λεπτό ο Μηνάς για τους γηπεδούχους μπήκε στην περιοχή και με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0 για την Ελλάς Σύρου. Οχτώ λεπτά αργότερα (44′ λεπτό), ο Μούντριχας με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο 61′ λεπτό ο Μούντριχας από πολύ κοντά έκανε το 3-0 για τους γηπεδούχους, με τον Κασάπη να βάζει με πλασέ το 4-0 στο 78′ λεπτό, για την ομάδα της Σύρου. Ο Καραγιάννης για τον Βύζαντα Μεγάρων μείωσε σε 4-1 στο 80′ λεπτό. Η Ελλάς Σύρου νίκησε εντός έδρας τον Βύζαντα Μεγάρων με 4-1.
Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Αγιώτης (Συριανός 82΄), Οικονομόπουλος, Μάγκας, Παράβαλος, Καρμοίρης (Πρεβεζιάνος 82΄), Μπακατσέλος, Μούντριχας (Λαντίκας 69΄), Μηνάς, Κόντς (Κασάπης 57΄)ι, Παυλόπουλος (Μεντρί 69΄)
Ζαφείρης, Συριανός, Καραμολέγκος,, Κασάπης, Ρούσσος, Μεντρί, Μουλαράς, Λαντίκας, Πρεβεζιάνος
Βύζας Μεγάρων (Αρχοντάκης): Λέτσο, Ζαχαράκης, Καρδάμης, Μουσκάι, Γκολφινόπουλος, Φουάσης, Σταμάτης, De Almeida Diego (Καραγιάννης 46΄), Καραγιάννης (Χαϊκάλης 46΄), Δρυμούσης (31΄Παϊκόπουλος, 69΄Σταφάι), Χατζημελετιάδης
Παππάς, Παικόπουλος, Χαϊκάλης, Στεφάι, Μαρνέζος, Πίνης, Καλαϊτζάκης, Μήτσης, Καραγιάννης
Πηγή φωτογραφίας και πληροφοριών: syros-sports.gr

