Η Ηλιούπολη νίκησε εκτός έδρας τον Τηλυκράτη Λευκάδας με 2-1 και ανέβηκε στους τέσσερις πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους τρεις πόντους.
Ο Τηλυκράτης άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0 από το γκολ με την κεφαλιά του Ντοναλντόνι.
Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν άμεσα απαντήσεις με το γκολ του Φρίμπονγκ στο 21′ λεπτό και έκαναν το 1-1, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ηλιούπολη να παίρνει την νίκη επί του Τηλυκράτη Λευκάδας, χάρη στο γκολ του Μπαρμπάρο στο 90+5′ λεπτό, ο οποίος έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τσαφταρίδη.
Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Παρδαλός, Ανδρέου, Τακίδης, Κωστόπουλος, Ρίζος, Τόσκα, Ζδράβος, Τεγούσης, Μπελεβώνης, Κόκκορης, Ντοναλντόνι.
Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Μπαρμπόσα, Φουρλάνος, Τσαφταρίδης, Ντέντλερ, Γκουτσούλιας, Κρέτσι, Ράμος, Φρίμπονγκ, Παντελίδης, Μάντιτς.
Πηγή: liganews.gr

