Σπουδαίο διπλό με μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο Αστέρας Βαλύρας που νίκησε εκτός έδρας με 4-2 τον Μεσσηνιακό.
Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά με ένα ξέσπασμα από το 63′ και μετά κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν το διπλό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Καραγέωργο που πέτυχε χατ – τρικ.
Από την άλλη, ο Μεσσηνιακός προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 αλλά τελικά έχασε το παιχνίδι και δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.
Μόλις στο 1′ ο Καραγιαννίδης έκανε το 1-0.
Στο 23′ ο Ντέρτζια ισοφάρισε σε 1-1, σκορ ημιχρόνου.
Στο 60′ ο Καραγιαννίδης και πάλι το 2-1.
Στο 63′ ο Καραγεώργος ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2.
Στο 66′ ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή και το 2-3.
Στο 90′ με πέναλτι πέτυχε χατ – τρικ για το τελικό 2-4.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Η. Νικολόπουλος με βοηθούς τους Γ. Μιχαλόπουλο και Φωτόπουλο.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Τσούλος, Καραγιαννίδης, Χασανέας, Πογκόνι, Ρασσιάς, Γκουλγκούτης, Χόχολης, Ζαχαρίας, Κότσης (73′ Δημόπουλος), Αβντίου, Τόλιας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Ματθαίος – Λίβας, Ντέρτζια, Καστριτσέας, Σχινάς, Πετρουλάκης, Ζέππος, Vasilev (76′ Κερανούδης), Βλαχάκης (46′ Χαρμπούτ), Χαρμπίλας (86′ Στυλιανός), Καρμπαλιώτης (46′ Καραγεώργος), Καρύδης.


