Με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάμισος Μεσσήνης νίκησε εντός έδρας τον Ακρίτα Κορώνης με σκορ 6-0.
Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αριθμητική υπεροχή και με επιθετικό μονόλογο κατάφερε να πάρει το τρίποντο.
Η Κορώνη, άντεξε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μέρος η αποβολή του Πεΐδη στο 46′, που ήταν από τους διακριθέντες, επηρέασε την υπόλοιπη ομάδα και ήρθε η ήττα με βαρύ σκορ.
Σκόρερ για τους πράσινους οι Μπαστακός (2) το ένα με πέναλτι, Αριστομενόπουλος, Πετρουλάκης, Παπαδόπουλος και Ντίσα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Αποστολόπουλο και Λουκά.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Μπαστακός, Μπορχάν (60′ Φιλόπουλος), Σταματελόπουλος, Τιμπλαλέξης (60′ Υμεράσι), Δεμπεγιώτης, Παπαδόπουλος, Κράκουλι (46′ Ντίσα), Βλάχος (70′ Πετρουλάκης), Κουλόπουλος (73′ Σωτηρόπουλος).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Πεΐδης, Π. Κυριόπουλος, Ρουμελιώτης (80′ Τσελάι), Καλογερόπουλος, Παπαθεοδώρου, Μουτζούρης (85′ Ε. Κυριόπουλος), Φέστας, Χοτζόλι.


