Με τους Αρίμπα και Κάνιας να παραμένουν εκτός συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλαμάτας για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.
Ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους δύο προαναφερθέντες παίκτες που αναμένεται να μείνουν εκτός δράσης για αρκετό καιρό.
Το παιχνίδι στη Νεάπολη είναι ένα ντέρμπι κορυφής με δύο ομάδες που έχουν ως στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο. Ο Ιωνικός προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα και για αυτό θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες.
Η τοπική μας ομάδα από την άλλη, πηγαίνει να αγωνιστεί με καλή ψυχολογία, όντας στην κορυφή και δεν θέλει να χάσει άλλους βαθμούς.
Τέλος, η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

