Πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο Άριος ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Θύελλα Μερόπης. Το σκορ έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί μεν καμία ομάδα αλλά είχε αγωνία και σασπένς μέχρι το τέλος.
Ο Νέος Άρις προηγήθηκε με 1-0 και 2-1, βρέθηκε να χάνει με 2-3 αλλά τελικά στο τέλος πήρε την ισοπαλία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ήταν πίσω στο σκορ δύο φορές, έκαναν την ανατροπή αλλά δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 90′.
Στο 21′ ο Αναστασόπουλος με σουτ έκανε το 1-0.
Στο 44′ ο Κανελλόπουλος ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 65′ ο Μπούνας με σουτ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).
Στο 70′ ο Π. Σουλαντίκας ισοφάρισε εκ νέου για την Μερόπη σε 2-2.
Στο 75′ ο Μπουρίκας έκανε την ανατροπή και 2-3.
Στο 85′ και στο 87′ οι Κανελλόπουλος και Θανόπουλος έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ.
Στο 90′ ο Κυριακούλης με σουτ από την περιοχή το τελικό αποτέλεσμα (3-3).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπασιλάρης με βοηθούς τους Η. Μπουρίκα και Βανικιώτη.
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Γιαννούλης, Κυριακούλης, Τσιριγώτης, Σαρρής (30′ λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Αναστασόπουλος, Σκαλιώτης, Κουδέρης, Τσίκληρας, Καραπετυάν, Κυριόπουλος (55′ Μπούνας), Παπαβασιλόπουλος.
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Παπατζίκης, Ζύλφο, Θανόπουλος, Δημητρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Κατσιμπάρος, Π. Σουλαντίκας, Μπούζας (70′ Μπουρίκας), Παντελόπουλος, Κανελλόπουλος, Γ. Νιάρχος (70′ Χρ. Νιάρχος).


