Μία μεγάλη, σπουδαία και απίστευτη πρόκριση πέτυχε ο Πανθουριακός που νίκησε τον Πάμισο Μεσσήνης με σκορ 2-1.
Η Θουρία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 στο 90′ αλλά μέσα σε τρία λεπτά με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κουτσουρόπουλο, γύρισε τούμπα το ματς και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.
Ο ποδοσφαιριστής του Πανθουριακού Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος, μίλησε στο taklin.gr, λέγοντας μας τα εξής: “Την Τετάρτη κατά την άποψη μου η λέξη ντέρμπι ταιριάζει απόλυτα για αυτό τον αγώνα. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε ένταση, δυνατές μονομαχίες, φάσεις και απο τις δυο ομάδες και μια μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα που αυτό έδειξε το ποσό πολυ θέλαμε την πρόκριση και τα καταφέραμε.
Παρόλο που η σωματική και πνευματική κούραση ήταν ολοφάνερη βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα στο τέλος και εκπληρώσαμε το στόχο μας να προχωρήσουμε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Εκ μέρους, όλων των συμπαικτών μου θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νικη και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συμπαίκτη μας το Γιώργο Κυριακόπουλο που παρόλο το τραυματισμό που έπαθε στο ζέσταμα του αγώνα παθαίνοντας κάταγμα στα πλευρά το με την απόφαση του να αγωνιστεί κανονικά, μας έδειξε την μαχητικότητα και το δυναμισμό του χαρακτήρα του και τον ευχαριστούμε γι’αυτο. Του αφιερώνουμε τη πρόκριση”.

