Ανακοίνωση από την διοίκηση του Παπαφλέσσα Βλαχοπούλου.
Η σχετική ανακοίνωση:
“Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, με έναν τραγικό διαιτητή που δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά από ποδόσφαιρο!Να σφυράει ό,τι γουστάρει και να γελάει ειρωνικά στους φιλάθλους στην κερκίδα. Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε όποιον αθλητικό χώρο βρίσκεστε και το παιχνίδι πρέπει να παίζεται ισάξια! Αυτό ισχύει σε όλα τα γήπεδα. Αυτή η τοξική συμπεριφορά έχει κουράσει και καταστρέφει το τοπικό ποδόσφαιρο.
Όσοι βάζουμε χρήματα από τον μισθό μας για να συντηρηθεί μια ομάδα απαιτούμε σεβασμό. Η ειρωνεία και οι «μαγκές» δεν έχουν θέση στον αθλητισμό και προσβάλουν όσους ασχολούνται και ενδιαφέρονται πραγματικά.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:Το μεγαλύτερο καφενείο στα τοπικά. Κάνουν κουμάντο 2-3 καραγκιόζηδες (ξέρουν αυτοί) που αγαπάνε μόνο τη τσέπη τους και χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για πρόφαση! Καλύτερα να έχεις ήθος και αξιοπρέπεια παρά να ζεις στην ξεφτίλα για τα λεφτά”.

