Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας για την ομάδα της Καλαμάτας που υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου, στις 15:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.
Ο αγώνας ήταν να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ρόδου αλλά λόγω εργασιών έγινε η αλλαγή έδρας και έτσι η τοπική μας ομάδα παίζει εκ νέου μπροστά στο κόσμο της με τη νίκη να είναι το μοναδικό ζητούμενο.
Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν (Μέντες, Δημόπουλος, Ματέους, Ακόστα, Κάνιας, Καραγκούνης), υπάρχει η αισιοδοξία ότι η τοπική μας ομάδα θα τα καταφέρει και θα πάρει το πολύτιμο τρίποντο.
Ωστόσο, οι φιλοδοξίες ανόδου που τονώθηκαν με τον ερχομό του Μάκη Χάβου και τη νίκη στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο, κόντρα στον Τηλυκράτη, δεν αφήνουν άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.
Σφυρίζει ο Νταούλας
Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Παύλος, Μανούρας (Δυτ. Αττικής)

