Με επτά αναμετρήσεις συνεχίζει η δράση στη Superleague 2, με το αποψινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια για την 8η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου και τρία για τη 10η “στροφή” του Βορείου Ομίλου.
Τα φώτα πέφτουν στη Νίκαια, για το μεγάλο ντέρμπι Ιωνικού-Καλλιθέας, ενώ τα πρωτοπόρα Χανιά θέλουν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους στην αήττητη έδρα του Γιούχτα. Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στη Τηλυκράτη και Παναχαϊκή, must win παιχνίδι για την Καλαμάτα κόντρα στον Διαγόρα.
Στον Βορρά ο Λεβαδειακός ψάχνει αντίδραση μετά τη γκέλα του με τον Μακεδονικό, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ίδιος και ο στόχος Ηρακλή και Αιολικού μετά τις μεσοβδόμαδες αλλαγές προπονητών, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τους Απόλλωνα Πόντου και Καμπανιακό αντίστοιχα.
Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15:00. Η αναμέτρηση Ιωνικός-Καλλιθέα θα μεταδοθεί από το κανάλι της Superleague 2 στο Youtube (δείτε ΕΔΩ).

