Τη δεύτερη σερί νίκη της πανηγύρισε η Ηλιούπολη, καθώς επικράτησε 2-0 του Αιγάλεω στην εντός έδρας αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Super League 2.
Επομένως, ο “ήλιος” μετρά 2×2 με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο του και ανέβηκε στην 4η θέση, ενώ αντίθετα το “Σίτι” αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 6ο λεπτό με εκτός στόχου πλασέ του Φρίμπονγκ, έπειτα από στρώσιμο του Μπουσάι.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Ηλιούπολη έχασε κλασική ευκαιρία με τον Παντελίδη, το πλασέ του οποίου πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Εκτός εστίας ήταν και το πλασέ του Ράμος στο 15ο λεπτό, σε μία ακόμη μοναδική στιγμή για την Ηλιούπολη, ύστερα από ωραία συνεργασία.
Το Αιγάλεω αντιπαρέταξε ένα αδύναμο πλασέ του Κόλλα στο 26′ (έπεσε και μπλόκαρε ο Περιστερίδης), απόρροια καλού passing game με τους συμπαίκτες του.
Η επόμενη φάση καταγράφηκε στο 34′, όταν ο Βασιλούδης πλάσαρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσιμόπουλου.
Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Βασιλούδης στο 53ο λεπτό, αφού στο τετ-α-τετ του με τον Τσιμόπουλο, η κατάληξη δεν ήταν γκολ, αλλά κόρνερ.
Η κυριαρχία της Ηλιούπολης μετουσιώθηκε σε γκολ στο 58ο λεπτό, όταν από σέντρα του Βασιλούδη, ο Παντελίδης έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπαστακός παραβίασε την εστία του Αιγάλεω με κοντινό πλασέ.
Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι (χέρι Πέτκοβιτς), ο Παντελίδης ευστόχησε στο 61′ και έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.
To Αιγάλεω έκανε τελική στο 69′ με τον Βάρκα, όμως, ο Περιστερίδης βρισκόταν στη σωστή θέση και δεν αισθάνθηκε την παραμικρή απειλή.
Τρία λεπτά αργότερα ο πιεζόμενος Νταβιώτης πήρε κεφαλιά από καλή θέση και ο Περιστερίδης μπλόκαρε, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα.
Η Ηλιούπολη θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 80′, όταν το σουτ του Παντελίδη κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Μεγάλη ευκαιρία έχασε το Αιγάλεω στο 85′, όταν από σέντρα του Μπάμπη, ο Νταβιώτης προτίμησε να κοντρολάρει αντί να εκτελέσει, με αποτέλεσμα να χάσει χρόνο και να ευνοηθεί ο Περιστερίδης.
Με τη συμπλήρωση του 90λέπτου, ο Γκοτσούλιας έπιασε ένα ωραίο σουτ, το οποίο εξουδετέρωσε ο Τσιμόπουλος.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Περιστερίδης, Ασίγκμπα (90+1′ Λατίνοβιτς), Φουρλάνος, Μπουσάι, Τοπάλ, Βασιλούδης (70′ Τσαφταρίδης), Ράμος, Γκοτσούλιας, Παντελίδης (88′ Κρέτσι), Φρίμπονγκ (88′ Άντο), Μπαστακός (90+1′ Μάντιτς).
ΑΙΓΑΛΕΩ: Τσιμόπουλος, Ευαγγέλου, Πέτκοβιτς (66′ Ταμπάς), Ζιούλης, Μπλάκσον, Καμαρά (66′ Μπάλλας), Ραμίρες, Κωνσταντακόπουλος, Βάρκας (76′ Μπάμπης), Γκάβριτς (57′ Νταβιώτης), Κολλάς (57′ Σταμένκοβιτς).
Πηγή: liganews.gr

