Ο Παναιγιάλειος νίκησε εντός έδρας την Ελλάς Σύρου με 2-1 και ανέβηκε στους 26 πόντους, ενώ οι “νησιώτες” παρέμειναν στους 19 πόντους.
Οι “ασπρόμαυροι” έκαναν καλό ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Βασίλτση στο 14′ λεπτό και με το γκολ από την κεφαλιά του Μακρή στο 27′ λεπτό. Οι δύο ασίστ ήταν από τον Σανδραβέλη.
Η Ελλάς Σύρου πάλεψε, έκανε ευκαιρίες και μείωσε με τον Βελισσόπουλο, ο οποίος έβαλε τέρμα στο 84′ λεπτό.
Ο Παναγιάλειος διατήρησε το προβάδισμα του στα τελευταία λεπτά και νίκησε εντός έδρας την Ελλάς Σύρου με 2-1.
Παναιγιάλειος ΓΣ (Προπονητής Νίκος Μανούρας) Παπαδόπουλος, Μωραίτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαιδής, Μακρής, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης, Λούκας, Κραγιόπουλος, Βασίλτσης (68΄ Σκούτας)

