“Τέσσερα στα τέσσερα” για την Καλαμάτα 80, που συνέχισε το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 91-66 τον Λάκωνα ΑΓΟΝΓ.
Οι παίκτες του Αλέξη Κορογώνα είχαν από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ και με τρομερή ευστοχία έξω από την γραμμή του τριπόντου, καθώς ευστόχησαν σε 17 τρίποντα, δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας, φτάνοντας μέχρι το τελικό 91-66.
Πέντε παίκτες των 80αρηδων είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά και οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έβαλαν το δικό τους… λιθαράκι στο κτίσιμο της νίκης και της καλής εμφάνισης.
Η ομάδα του Λάκωνα κατέβηκε με έξι παίκτες στην Καλαμάτα, πάλεψε φιλότιμα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και με κορυφαίους τους Νικολακάκο, Παπαδάκο, Φραγκιά, προσπάθησαν για το καλύτερο.
Διαιτητές: Χατζηγιάννης, Αναστόπουλος
Δεκάλεπτα: 26-16, 49-31, 71-50, 91-66
Καλαμάτα 80 (Κορογώνας): Τσιλικάς 11 (2), Μενύχτας, Γεωργακόπουλος 8 (1), Αλεξανδρόπουλος 15 (3), Κωνσταντίνου 24 (5), Μήλας 15 (3), Ζερβάκης 2, Φλώρος 3 (1), Κομπότης 1, Σκοπέτος 10 (2), Αλοίμονος 2, Πανταζής.
Λάκωνας ΑΓΟΝΓ (Σ. Παπαδάκος): Νικολακάκος 22 (2), Σ. Παπαδάκος 21 (2), Φραγκιάς 12 (2), Καραβασίλης 6 (1), Μπουζέτος 3, Μητσάκος 2.
Πηγή: toprotoselido.gr

