Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Ομόνοια πέρασε από το γήπεδο του Βλαχόπουλου, επικρατώντας του Παπαφλέσσα με σκορ 0-4.
Η ομάδα του Γιώργου Γρηγορόπουλου, που πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και έμεινε στην κορυφή.
Από την άλλη, ο Παπαφλέσσας ήταν ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο αλλά στην επανάληψη έμεινε από δυνάμεις και γνώρισε την ήττα.
Στο 20′ ο Τζανετάκος έκανε το 0-1 για την ομάδα του.
Στο 54′ ο Πολίτης σημείωσε το 0-2.
Στο 77′ ο Τάφα έκανε το 0-3.
Στο 80′ ο Κωστόπουλος το τελικό 0-4.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Πανόπουλο και Διακουμάκο.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Σταθόπουλος, Σταυρόπουλος (11′ λ.τρ. Ζόμπολος) (59′ Δημόπουλος), Μαθιόπουλος, Φ. Ηλιόπουλος, Κωσταράκης, Ντοχάς (87′ Ασημακόπουλος), Niculae, Αθ. Ηλιόπουλος, Γκουμάι, Βλαχόπουλος, Νικολακόπουλος (87′ Κόκκινος).
ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταυριανός (82′ Τομάζος), Κωστόπουλος, Γαβράς, Κοστρίβας, Ντουράι (69′ Δ. Τσουλάκος), Τζανετάκος, Πολίτης, Τάφα, Ευ. Τσουλάκος, Αρκουμάνης, Τσίγκας.



