Με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα μέσα σε 24 λεπτά η Αναγέννηση Παραλίας πήρε τη νίκη με 3-0 επί του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου.
Η ομάδα της Μπάρτας με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 23 βαθμούς και δείχνοντας ότι είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.
Από την άλλη, το Βλαχόπουλο με τον Παναγιώτη Στάθη στο πάγκο ήθελε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, είχε καλή παρουσία αλλά στο τέλος δεν απέφυγε την ήττα.
Στο 65′ ο Νταβέας άνοιξε το σκορ για το 1-0.
Στο 75′ ο Ντοχάς με αυτογκόλ το 2-0.
Στο 89′ ο Καράμαλης το τελικό αποτέλεσμα (3-0).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Γεωργακόπουλο.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Κοκάι, Τριβέλλας (79′ Σκιαδόπουλος), Τσακαλάκος, Ψώνης, Γκούζος, Παπαδέας, Παρικόπουλος (68′ Αμαριωτάκης), Γεωργατσέλης (68′ Καράμαλης), Μπουντάς (86′ Πανταζής), Νταβέας (86′ Ζαρκαδάκης).
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Αλεξανδρόπουλος, Σταυρόπουλος, Βλαχόπουλος, Νικολακόπουλος, Μαθιόπουλος, Κωσταράκης, Ντοχάς, Niculae, Αθ. Ηλιόπουλος (89′ Ζόμπολος), Ομέρι (46′ Φ. Ηλιόπουλος), Γκουμάι (86′ Ασημακόπουλος).


