Νίκη με ανατροπή πέτυχε την Κυριακή το βράδυ η ΑΕ Μάνης που επικράτησε με 5-1 του Ηρακλή Καλαμάτας.
Το συγκρότημα του Παναγιώτη Πολίμου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να κάνει γρήγορα την ανατροπή και να πάρει μια εύκολη νίκη.
Συνεχίζει, λοιπόν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Μελιγαλά.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕ Μάνης, Γιάννης Στραβάκος, μίλησε στο taklin.gr.
“Βγάλαμε γρήγορη αντίδραση όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ”
“Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε οτι οι αντίπαλοι μας είναι μια ομάδα με νέα παιδιά και προσπαθώντας να παίξει ποδόσφαιρο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά βγάλαμε γρήγορη αντίδραση ισοφαρίσαμε και προηγηθήκαμε σχετικά γρήγορα και μετά διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο”.
“Με σοβαρότητα κόντρα στον Εθνικό Μελιγαλά”
“Το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Μελιγαλά θα επιδιώξουμε τη νίκη με σοβαρότητα στην έδρα μας. Ξέροντας ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και ελπίζουμε να επιστρέψουμε και να είμαστε διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές γιατί ταλαιπωρούμαστε σαν ομάδα από πολλούς τραυματισμούς. Τέλος, εύχομαι καλή χρόνια και υγεία σε όλο το κόσμο”.

