Δυο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (10/2) με την διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής της Basket League. Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 18ης στροφής η Καρδίτσα φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου (17:15, ΕΡΤ3), σε μια κρίσιμη αναμέτρηση, κυρίως για τους γηπεδούχους.
Το σύνολο του Παπανικολόπουλου βρίσκεται στην 11η θέση με ρεκόρ 5-12 και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δυο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα έχει ρεκόρ 7-10, βρίσκεται στην 7η θέση και προέρχεται από τον θρίαμβο κόντρα στην ΑΕΚ την οποία διέλυσε με 103-80.
Στο δεύτερο παιχνίδι της ομάδας, διεξάγεται το ντέρμπι της Πάτρας με τον Απόλλωνα να φιλοξενεί στο κλειστό της Περιβόλας τον Προμηθέα (20:15 ΕΡΤ3). Η ομάδα του Χριστόπουλου είναι ουραγός στην βαθμολογία με μόλις 3 νίκες σε 14 αναμετρήσεις, ενώ από την άλλη πλευρά το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό το βράδυ της Τρίτης (6/2) κόντρα στην Χάποελ Χολόν για την 2η φάση του ΒCL, ωστόσο στις εγχώριες διοργανώσεις μετρά 3 συνεχόμενες ήττες όντας στην 5η θέση.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου
- 17:15 Καρδίτσα – Κολοσσός
- 20:15 Απόλλων Π. – Προμηθέας Πάτρας
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
- 17:15 Άρης – ΠΑΟΚ
- 18:00 Λαύριο – Περιστέρι
- 20:30 Ολυμπιακός – Μαρούσι
Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου
- 20:15 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός