Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής για τον Πανθουριακό που άντεξε στην πίεση της Σπερχογείας και επικράτησε με 4-1.
Η Θουρία, με αλλαγές στην σύνθεση της, λόγω του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Μιλτιάδη, πήγε με υπέρ της σκορ στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη δέχθηκε γρήγορα την ισοφάριση αλλά στο τελευταία εικοσάλεπτο έδειξε την ανωτερότητα της και πήρε το τρίποντο.
Η Σπερχογεία, σε ένα ακόμα παιχνίδι πάλεψε, ισοφάρισε σε 1-1, είχε τις ευκαιρίες για ακόμα ένα γκολ αλλά στο τέλος έμεινε από δυνάμεις.
Στο 32′ ο Κουτσουρόπουλος άνοιξε το σκορ για το 1-0.
Στο 53′ ο Ηρ. Καραχάλιος που είχε περάσει ως αλλαγή, ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 65′ ο Ζαραφέτας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1.
Στο 87′ ο Γαλανόπουλος επέστρεψε δυνατός και με γκολ το 3-1.
Στο 89′ ο Ζαραφέτας με δεύτερο προσωπικό τέρμα το 4-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Τσοπανάκη.
ΑΣ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μπεσσής, Πλατάνας, Γιαννακόπουλος (67′ Πιτσιλής), Σεντεμέντες, Γεωργουλέας, Αντεμάι (24′ λ.τρ. Κουτσουρόπουλος), Γαλανόπουλος, Ζαραφέτας, Αλεξανδρόπουλος, Βασιλόπουλος (72′ Αβντίου), Ζαχαρόπουλος.
ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ: Μπακλέσης, Μπούνας, Σπύρος, Παναγιωτόπουλος (70′ Μαρίνος), Μαλιόγκας, Τσάκωνας (46′ Πιλάτης), Σαούτης, Τσέρτος (82′ Μαναρώλης), Πανταζής (70′ Δημητρίου), Ι. Καραχάλιος(50′ Ηρ. Καραχάλιος), Γιακουμής.


