Τρίποντο – ανάσα μετά από 2,5 μήνες πέτυχε ο Ολυμπιακός Ανάληψης, στην έδρα του, με 2-1 κόντρα στην ΑΕ Μάνης σήμερα το βράδυ.
Οι “ερυθρόλευκοι” ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο μιας και είχαν βρεθεί χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα και κατάφεραν να την πάρουν στο 90′ με πέναλτι του Δασκαλάκη, παίρνοντας παράλληλα βαθμολογική ανάσα.
Από την άλλη, οι Μανιάτες βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφεραν νωρίς στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσουν, είχαν τις ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα να πετύχουν και άλλα γκολ, δεν μπόρεσαν να πάρουν το διπλό και έτσι γνώρισαν την ήττα, ενώ βγήκε και ανακοίνωση της διοίκησης για τον σημερινό αγώνα.
Στο 10′ ο Δημητρίου έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Στο 51′ ο Κ. Πουλάκος έφθασε στην ισοφάριση για το 1-1.
Στο 73′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κώστας Λαμπρόπουλος από το πάγκο του Ολυμπιακού Ανάληψης.
Στο 90′ ο Μπάλας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.
Στις καθυστερήσεις ο Δασκαλάκης με πέναλτι νίκησε τον Κόκκαλη για το 2-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καυκάς με βοηθούς τους Λιανό και Λουκά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Χριστόπουλος (84′ Λέρα), Λένα, Σταματόπουλος, Αποστολίδης, Θεοδωρακόπουλος, Δασκαλάκης, Θεοδοσόπουλος (70′ Μπομπότσι), Τσώνης, Διονυσόπουλος (92′ Κούρτι).
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Kόκκαλης, Σπυρέας (87′ Κουλόπουλος), Π. Πουλάκος, Μελενικιώτης (77′ Μπάλας), Γιαννής, Τζανετέας, Γλέζος (46′ Χατζηπαναγιώτης), Στραβάκος, Κ. Πουλάκος, Κουρούπης, Μουλιάτος.

