Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕ Μάνης που επικράτησε στο γήπεδο του Κάμπου με σκορ 4-1 του ΑΟ Σπερχογείας.
Οι Μανιάτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα στην περισσότερη διάρκεια του παιχνιδιού και έφθασαν δίκαια στο αποτέλεσμα, ανεβαίνοντας προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Από την άλλη, οι “ταύροι” πάλεψαν για ένα θετικό αποτέλεσμα όπως πέτυχαν την προηγούμενη αγωνιστική αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί.
Μόλις στο 2′ ο Παναγιωτόπουλος με αυτογκόλ το 1-0.
Στο 30′ ο Π. Πουλάκος με σουτ το 2-0.
Στο 68′ ο Κουλόπουλος θα κάνει το 3-0.
Στο 80′ ο Στραβάκος με πλάσε το 4-0.
Στο 90′ ο Ηρ. Καραχάλιος το τελικό 4-1.
Οι γηπεδούχοι επίσης είχαν δυο δοκάρια με τον Κουρούπη και δυο τετ α τετ με τον Κυριάκο Πουλάκο ενώ η ομάδα του Ηλία Μουρούσια να πούμε ότι στο πρώτο 20λεπτο έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Γιακουμή στο 12′, Τσέρτο στο 15′ και Ηρακλή Καραχάλιο στο 17′.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο και Λουκά.
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Κόκκαλης (85′ Χύσα), Γιαννής, Σπυρόπουλος, Π. Πουλάκος, Στυλιανόπουλος, Στραβάκος, Κουλόπουλος (80′ Δημητρουλέας), Γλέζος, Κ. Πουλάκος (75′ Ντερβίσι), Κουρούπης, Μουλιάτος.
ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ: Μπακλέσης, Μούρτο, Μπούνας (63΄Κακαλέτρης), Πιλάτης, Παναγιωτόπουλος, Χρονόπουλος, Τσάκωνας, Γιακουμής, Τσέρτος (70′ Ι. Καραχάλιος), Πανταζής (65′ Μαναρώλης), Ηρ. Καραχάλιος.


