Εννέα αγώνες αήττητη μέτρα η Κορώνη που είναι αυτή την στιγμή μαζί με τον Μιλτιάδη η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής κατηγορίας.
Στο τοπικό ντέρμπι επικράτησε με 4-1 της Θύελλας Χαρακοπιού, ανεβαίνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας και στους -2 από την 2η θέση.
Από την άλλη, το σερί της Θύελλας σταμάτησε σήμερα, γνωρίζοντας την ήττα αλλά παραμένοντας σε καλή απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.
Στο 45′ Μουτζούρης έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Παπαθεοδώρου το 2-0.
Στο 51′ ο τρομερός και φοβερός Κώστας Μουτζούρης, το 3-0.
Στο 62′ με αυτογκόλ ο Ορφανός το 4-0.
Στο 85′ ο Δουρούμης απλά μείωσε για το 4-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαμούρης με βοηθούς τους Λουκά και Γ. Μιχαλόπουλο.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Φέστας, Μουτζούρης, Παπαθεοδώρου, Πεΐδης (82′ Σαρδέλης), Ψυχογιάννης, Ρουμελιώτης, Σταμάτης (60′ Καλογερόπουλος), Κουτσουμπός, Κυριόπουλος (66′ Τσελάι), Τσάνι (66′ Χοτζόλι).
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μέτσος, Ορφανός, Γουρνάς (72′ Μαρκάκης), Πανταζόπουλος (72′ Κωνσταντακόπουλος), Δουρούμης, Αντωνίου, Βασιλογιαννακόπουλος (81′ Στασινόπουλος), Μωράκης, Πανταζής, Ηλιόπουλος (46′ Δέμπι), Σαμπάνι (46′ Κουτσολιάς).


