Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Βόλεϊ > ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-3: Πέρασε με άνεση από το Παλατάκι και «αγκάλιασε» το League Cup «Νίκος Σαμαράς»
Βόλεϊ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-3: Πέρασε με άνεση από το Παλατάκι και «αγκάλιασε» το League Cup «Νίκος Σαμαράς»

admin
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2024
admin

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ μέσα στο Παλατάκι και την Κυριακή (07/04, 17:00) έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τέταρτο League Cup «Νίκος Σαμαράς» στην ιστορία του.

Ένα βήμα μακριά απ’ το 4ο τρόπαιο του στο League Cup «Νίκος Σαμαράς» βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με σχετική άνεση του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» με 3-0 σετ στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης και πλέον περιμένει τον αντίπαλό του την Κυριακή (7/4, 17:00) στο κλειστό του Μετς, ψάχνοντας δύο σετ για να κατακτήσει την κούπα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς, είχε σταθερή υποδοχή, λίγα λάθη και κράτησε το προβάδισμα και στα τρία σετ. Μετά τον αγώνα όλοι στον Παναθηναϊκό αφιέρωσαν τη νίκη στον Κουβανό πασαδόρο Αγκουίρε Ιερεζουέλο ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Μίλωνα, τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τέσσερις μήνες.

Από την αρχή του αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε το προβάδισμα με 7-4 από τις επιθέσεις του Ερνάντεζ. Ο ΠΑΟΚ δεν έβγαλε ενέργεια στο σερβίς αλλά παρόλα αυτά μείωσε 11-12 με τον Βαν Χάρντερεν. Οι πράσινοι με σερί 3-0 από Πρωτψάλτη και λάθη των γηπεδούχων ξέφυγε 15-11 και κράτησε τη διαφορά μέχρι 21-18. Εκεί ο Κόβαρ και το σερβίς του Κασαμπαλή που πήρε και άσσο έκαναν το 24-18 για τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε με επίθεση του Βαν ντε Ντρις και στη συνέχεια με το σερβίς του Γαλιώτου έκανε συνολικό σερί 5-0 και μείωσε 24-23. Η λύτρωση για τον Παναθηναϊκό ήρθε από τον Κόβαρ που έκανε το 25-23 και το 1-0 σετ.

Πιο αμφίρροπο ήταν το 2ο σετ καθώς ο ΠΑΟΚ πίεσε στο σερβίς και πήρε και προβάδισμα 10-9 με τον Τρούχτσεφ. Ο Παναθηναϊκός σταθερά με τον ίδιο ρυθμό, με επίθεση του Πρωτοψάλτη και καλό σερβίς του ίδιου παίκτη έκανε σερί 4-0 για το 13-10. Από εκείνο το σημείο οι πράσινοι μπήκαν στη θέση του οδηγού, κράτησαν τη διαφορά και τη μεγάλωσαν στο +5 (22-17) με τον εξαιρετικό Κασαμπαλή. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον εύκολο πόντο και το σετ έκλεισε 25-21 με το χαμένο σερβίς του Βαν Χάρντερεν.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μπει έστω και αργά στον αγώνα, το πάλεψε μέχρι το 15-14 του 3ου σετ αλλά δεν τα κατάφερε αφού ο Παναθηναϊκός συνέχισε τον «μονότονο» σταθερό ρυθμό του με καλή υποδοχή και τέλεια ανάπτυξη από τον Κασαμπαλή. Ο Παναθηναϊκός με τον Πρωτοψάλτη, τον Ραγκέλ και άσσο του Πρωτοψάλτη έκανε σερί 3-0 και προσπέρασε 17-15. Με το μπλοκ του Ρανγκέλ άνοιξε τη διαφορά στο +3 (19-16) και με το μπλοκ του Κόβαρ έκανε το 22-18. Ο ΠΑΟΚ απλά αποδέχτηκε τη μοίρα του και ο Ερνάντεζ με επίθεση έκανε το 25-21 για το 3-0 σετ.

Διακύμανση:

1ο σετ: 5-8, 12-16, 17-21, 18-24, 23-25

2ο σετ: 8-7, 13-16, 16-21, 21-25

3ο σετ: 7-8, 15-14, 15-17, 18-22, 21-25.

Τα σετ: 23-25, 21-25, 21-25

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΟΚ
admin 5 Απριλίου 2024 5 Απριλίου 2024
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Βαθμολογία Euroleague: Ο Ολυμπιακός μπήκε στα playoffs με 21 νίκες και θα προσπαθήσει για το πλεονέκτημα έδρας
Επόμενο άρθρο Γ’ ΤΟΠΙΚΗ: Διαιτητές και βοηθοί σε Α’ και Β’ όμιλο
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Βόλεϊ

Ο Αντώνης Μαυρέας στο «Παλατάκι»: Βράβευσε τον MVP Ερνάντεζ και βρέθηκε και στην Τούμπα

6 Απριλίου 2026
Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Οι πράσινοι ανάγκασαν τους Θεσσαλονικείς σε απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League

5 Απριλίου 2026
Βόλεϊ

Τέλος συνεργασίας με Χατζηαντωνίου στην Καλαμάτα ’80 – «Άφησε σημαντικό έργο και επιτυχίες»

3 Απριλίου 2026
Βόλεϊ

Σπύρος και Άρης Χανδρινός: Δύο αδέλφια με τη δική τους βολεϊκή ιστορία

3 Απριλίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?