Κάθε χρόνο, η 26η Ιουνίου, ως «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους», αποτελεί την αφορμή να στραφεί το βλέμμα όλων μας, που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του αθλητισμού, στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων των νέων, αλλά και της κοινωνίας.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΠΑΜΙΣΟΣ, αφουγκραζόμενος τις αναδυόμενες ανάγκες και απειλές, δίνει το μήνυμα για κάθε εξάρτηση και εξαρτητική συμπεριφορά, συμμετέχοντας με της ακαδημίες του, την Τρίτη 25 Ιουνίου σε φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου εφήβων που διοργάνωσε ο ΟΚΑΝΑ με το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ στο στάδιο Λεϊκων της Καλαμάτας.
Με αυτό τον τρόπο δίνει το μήνυμα στους γονείς και προσκαλεί τους νέους να εισχωρήσουν στον αθλητισμό και της ακαδημίες μας με στόχο την υγεία, την ομαδικότητα, το σεβασμό στη διαφορετικότητα και την εξάλειψη αδυναμιών και εξαρτήσεων.
Ο Πάμισος είναι εδώ και σας περιμένει να ενταχθείτε και εσεις σε ένα υγιές περιβάλλον και να ζήσετε από κοντά την μαγεία του ποδοσφαίρου
☘️☘️100 χρόνια πάμίσος Μεσσήνης -100 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία , 100 χρόνια αγώνα και προσπάθειας για δημιουργία καλών αθλητών και κυρίως αδαμάντινων χαρακτήρων και ενάρετων πολιτών αύριο ,με υγιείς συνήθειες και προτιμήσεις.Κοπιάστε στην παρέα μας με χαμόγελο και αισιοδοξία ..Πάμισος Μεσσήνης- 1929- ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ☘️☘️

