Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Μπάσκετ > Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Δεν τον απαξιώσαμε ποτέ, πιστεύαμε ότι θα ζητήσει συγγνώμη»
Μπάσκετ

Αγγελόπουλοι για Σλούκα: «Δεν τον απαξιώσαμε ποτέ, πιστεύαμε ότι θα ζητήσει συγγνώμη»

admin
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2024
admin

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τοποθετήθηκαν για τα όσα είπε ο Κώστας Σλούκας μετά τους τελικούς της Basket League, έπειτα από ερώτηση που δέχθηκαν κατά την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον Σάσα Βεζένκοβ, ωστόσο δεν έλειψαν οι ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου για τον Κώστα Σλούκα και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: “Εδώ είμαστε για τον Σάσα Βεζένκοβ. Εμείς μιλάμε λίγο, όπως ξέρετε. Ίσως είναι κι από τα λάθη… Δεν μιλάμε συχνά. Μιλάμε όταν έχουμε να πούμε κάτι. Ο Κώστας ήταν ένας αθλητής που ο Ολυμπιακός τού έδωσε τα πάντα. Τον πήραμε από παιδάκι, τον στηρίξαμε, τον πιστέψαμε. Νομίζω πως η δήλωση που έκανε ήταν εντελώς εκτός λογικής. Μπορεί να είχε πιεστεί από κάποιον ίσως.

Πίστευα θα ζητήσει συγγνώμη. Ήταν εκτός λογικής. Σε παράλληλο σύμπαν. Ο ίδιος ήρθε σε μια συνάντηση, καθυστερημένη ενδεχομένως με δική του υπαιτιότητα. Μιλήσαμε για τέσσερις ώρες σε καλό κλίμα. Σας είπε ότι έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση. Μετά από μια δυο μέρες αποχώρησε. Μετά έκανε ότι ο σεβασμός προς εμένα και τον αδελφό μου δεν επιβλήθηκε, αλλά εμπνεύστηκε. Από τότε δεν έγινε άλλη επαφή. Τώρα πώς λέει ότι δεν είχε σεβασμό, δεν ξέρω. Φαντάζομαι πως ήδη το έχει μετανιώσει”.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σημείωσε: “Εμείς δεν απαξιώσαμε ποτέ τον Σλούκα. Ο ίδιος υποτιμά και απαξιώνει τον εαυτό του με τέτοιες δηλώσεις. Ποτέ δεν τον απαξιώσαμε, από την στιγμή που έφυγε κι έπειτα. Σε όσα παιχνίδια ήρθε, δε νομίζω πως έγινε κάτι ιδιαίτερο .Ο ίδιος έκανε προκλητικές κινήσεις προς τον κόσμο. Οι δηλώσεις αυτές μόνο τον ίδιο υποτιμούν”.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
admin 25 Ιουλίου 2024 25 Ιουλίου 2024
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Σάσα Βεζένκοφ: «Ήρθα για να πάρουμε την Euroleague με τον Ολυμπιακό»
Επόμενο άρθρο Βεζένκοφ: Χαμός στο ΣΕΦ από εκατοντάδες φίλους του Ολυμπιακού για την επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ στο λιμάνι
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Μονακό: Ακόμα ένας τελικός εξάδας για το «τριφύλλι» στη Euroleague

27 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Με την πλάτη στον τοίχο η Kalamata BC – «Όλη η πόλη μια ομάδα» στο κρίσιμο ματς με το Κορωπί

26 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

National League 2 (1ος όμ.- Play Out – 1η αγ.): Με κλειδί τον Κραμβουσάνο και clutch Λεμπέση το Κορωπί πλησίασε τη παραμονή

25 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Dubai BC – Παναθηναϊκός 104-107: «Θρίλερ» στο Σαράγεβο, Ναν, Οσμάν και Χέιζ-Ντέιβις έδωσαν στους «πράσινους» τεράστιο «διπλό»

25 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?