Σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου.
Συγκεκριμένα απέκτησε τον 32χρονο αμυντικό χαφ και δεκάρι Σπύρο Μπλάνα.
Αποκτήθηκε από την ΑΕ Λογγάς ενώ έχει παίξει ακόμα σε ΠΑΟ Καλλιθέας, Ακρίτα Κορώνης, ΑΟ Φοινικούντας.
Η σχετική ανακοίνωση:
“Το Δ.Σ του Παπαφλέσσα Βλαχοπούλου ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Κορωναίου επιθετικού Σπύρου Μπλάνα που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Λογγάς.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει να επιδείξει σημαντική καριέρα στα μεσσηνιακά γήπεδα, όπου και αν αγωνίστηκε κέρδισε ανόδους και έβαλε αρκετά γκολ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κορώνη όπου αγωνίστηκε πολλά χρόνια και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ αρκετές φορές, συνέχισε στην ΑΕ Λογγάς όπου και εκεί κέρδισε την άνοδο από την Β’ Τοπική στην Α1.
Αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Α1, τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε στην Φοινικούντα όπου ήταν ακρογωνιαίος λίθος στην άνοδο της ομάδας από την Β’ Τοπική στην Α1 καθώς αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Την επόμενη χρονιά ακολούθησε η ομάδα της Καλλιθέας όπου είχε σημαντική συμβολή στην άνοδο από την Β’ Τοπική στην Α1.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο στο πρώτο μισό αγωνίστηκε στην ομάδα της Φοινικούντας και από τον ιανουάριο του 2024 επέστρεψε στην Λογγά όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Ευχόμαστε στον Σπύρο υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ασπρόμαυρα”.

