Τον ΠΑΟ Κορίνθου στην Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει ο ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών.
Δύσκολη αρχή για το σύλλογο μας καθώς θα βρει απέναντι του μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.
Ο φετινός Η’ ομιλος της Β’ Εθνικής γυναικών θα πραγματοποιηθεί σε δύο υποομίλους με βάση γεωγραφικά κριτήρια.
Στην Α’ φάση οι ομάδες αγωνίζονται ένας προς όλους σε δύο (2) γύρους (εντός – εκτός έδρας) και κατατάσσονται σύμφωνα με την βαθμολογία από την 1η μέχρι την 6η θέση σε κάθε υποόμιλο.
Ο ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ έχει τοποθετηθεί στον Β’ υποομιλο μαζί με τους ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΓΣ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΓΣ, ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟ, ΠΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΑΟ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.
Ο άλλος υποομιλος απαρτίζεται από ομάδες της Αχαΐας ( ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ, ΑΣΠ ΆΠΟΛΛΩΝ, ΑΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΪ́ΑΣ) και τον ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΑΟ.
Στη Β’ φάση οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε υποομιλου θα αγωνιστούν στα play-off για την ανάδειξη του πρωταθλητή ενώ οι τρεις τελευταίες στα play-out για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Οι ομάδες μεταφέρουν τη βαθμολογία από τα μεταξύ τους παιχνίδια της Α’ φάσης χωρίς να βρεθουν αντιμέτωπες ξανά αυτές που ήταν στον ίδιο υποομιλο.
Τέλος, στη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου, ο ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ προχώρησε σε τέσσερις κινήσεις. Με τις γυναίκες θα αγωνίζεται η Δημοπούλου Μαρία από τον ΑΟ Περιστεριού ενώ όσον αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες αποκτήθηκαν οι Μαλάμου Μυρτώ, Κορογώνα Μαρία από τον Μεσσηνιακό ΓΣ και Δασκαρόλη Σοφία από τον ΝΟΚ.


