Για την πόλη Μπούντβα του Μαυροβουνίου αναχώρησε η αθλήτρια του συλλόγου Η Νίκη, Νεφέλη Καλύβα.
Θα εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα Νεανίδων στο 2ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ρυθμικής γυμναστικής, συνοδευόμενη από την προπονήτρια της Μαρία Άννα Μανδηλάρη.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Η αθλήτρια του συλλόγου μας ,Καλύβα Νεφέλη θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα Νεανίδων στο 2ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής που θα διεξαχθεί στις 27-29 Σεπτεμβρίου στην πόλη Μπούντβα ,στο Μαυροβούνιο .
Σήμερα αναχώρησε η Νεφέλη συνοδευόμενη από την προπονήτριάς της ,Μανδηλάρη Μαρία-Άννα για το Μαυροβούνιο μαζί με όλη την ελληνική αποστολή .
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αθλήτριά μας καθώς και στην προπονήτριά της και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για όλες τις στιγμές περηφάνειας που μας έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια .Τα καλύτερα έρχονται !!!
Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε !!
Καλή επιτυχία Νεφέλη ❤️🇬🇷
Καλή επιτυχία Ελλάδα 🇬🇷
🩷💪🏻🧿


