Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ποδόσφαιρο > Διπλή μεταγραφική προσθήκη στα Χανιά!
Ποδόσφαιρο

Διπλή μεταγραφική προσθήκη στα Χανιά!

admin
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2024
admin

Την επιστροφή του Χρήστου Μπάτζιου (φωτο) ανακοίνωσαν τα Χανιά προχωρώντας σε μια μεταγραφή έκπληξη. Παράλληλα γνωστοποίησαν και την απόκτηση του Θανάση Κωστανάσιου.

H ανακοίνωση για Μπάτζιο:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Μπάτζιου.

Ο 32χρονος σέντερ μπακ αγωνιζόταν στην ομάδα μας τα δυο τελευταία χρόνια, μετρώντας 54 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ είχε διατελέσει και αρχηγός της.

Γεννημένος στην Καβάλα στις 15 Οκτωβρίου 1991 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής των Ελπίδων Καβάλας για να ακολουθήσουν κατά σειρά, Άρης Ζυγού, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Νέα Χιλή, Έβρος Σουφλίου και Καβάλα. Το 2017 πήρε μεταγραφή για τον Εργοτέλη όπου έμεινε 4,5 χρόνια. Στο διάστημα παραμονής του στο Μαρτινέγκο ο υψηλόσωμος αμυντικός κατέγραψε 101 εμφανίσεις και δυο γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 2 και ακόμη 11 παρουσίες σε αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας. Το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στην Ξάνθη που τότε αγωνιζόταν στη Super League 2. Με την ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε μια χρονιά και είχε 25 συμμετοχές με μια ασίστ.

Καλωσορίζουμε και πάλι τον Χρήστο στην μεγάλη οικογένεια των Χανίων και του ευχόμαστε κάθε ατομική κι ομαδική επιτυχία!

Σε δηλώσεις του στο Chaniafc.gr, ο Χρήστος Μπάτζιος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά την εκ νέου προσέγγιση του προέδρου θα αποτελέσω μέλος της ομάδας και τη φετινή σεζόν. Έρχομαι σε μια ομάδα που ξέρω το DNA της και τι ζητάει. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα και μέσα από σκληρή δουλειά και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Υγεία και τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο».

Η ανακοίνωση για Κωστανάσιο:

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού, Θανάση Κωστανάσιου.

Το νέο μέλος της ομάδας μας γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1999 και αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, όπου το 2018 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, μάλιστα, εκείνη τη χρονιά κατέγραψε μια επίσημη συμμετοχή, ενώ με την ομάδα Νέων είχε συνολικά 39 επίσημες εμφανίσεις, με ένα γκολ.

Το 2020 μετακινήθηκε στον Εργοτέλη, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για δύο σεζόν (51 συμμ., 7 γκολ, 2 ασίστ).
Ακολούθησε ένα εξάμηνο στην Καλλιθέα (7 συμμ., 1 γκολ) και ακόμη ένα στο Αιγάλεω (12 συμμ. 2 γκολ), ενώ την περασμένη σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στον Γιούχτα (31 συμμ., 2 γκολ).
Υπήρξε μέλος των κλιμακίων των Εθνικών Ομάδων από την Κ16 έως την Κ20.

Καλωσορίζουμε τον Θανάση στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Θανάσης Κωστανάσιος, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια των Χανίων και ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΧΑΝΙΑ
admin 1 Οκτωβρίου 2024 1 Οκτωβρίου 2024
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο ΑΣ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταύρος Αγγελής “Στόχος της Θουρίας πάντα να είναι πρωταγωνιστικός”
Επόμενο άρθρο Με Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Ποδόσφαιρο

Κέρδισε το Αιγάλεω και συνεχίζει να ελπίζει

29 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Χανιά-Παναργειακός 2-0: Με ηγέτη και σκόρερ τον Καπνίδη

29 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ηλιούπολη – Καλλιθέα 0-2: Το πήρε πάνω του ο Μανιάς

29 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Β’ όμιλος – Playouts: Το ενδιαφέρον σε «Σίτι» και Ηλιούπολη

29 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?