Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Τέλλου Άγρα που νίκησε το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο Π. Μπαχράμης τον ΠΑΣ Ράχης με σκορ 2-1.
Οι “ερυθρόλευκοι” μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας πήραν τους πρώτους βαθμούς με γκολ που επετεύχθη επτά λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης.
Επόμενο ματς, είναι εντός έδρας κόντρα στον Πανθουριακό, ένα ντέρμπι που σίγουρα θα προσελκύσει πολύ κόσμο.
Ο ποδοσφαιριστής του Τέλλου Άγρα που πέτυχε δύο γκολ και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του, Redinel Seferasi, μίλησε στο taklin.gr.
“Δείξαμε άλλο πρόσωπο στο Σαββατιάτικο αγώνα”
“Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα η ομάδα μας έδειξε άλλο πρόσωπο σε αυτό το παιχνίδι και μπήκε αποφασισμένη μόνο για τη νίκη και το κατάφερε δίκαια”.
“Ψυχολογία για το παιχνίδι με τον Πανθουριακό’
“Αυτό, μας δίνει ψυχολογία για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί με την Θουρία. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει”.