Την έδρα της εκμεταλλεύεται η Στενωσιά που νίκησε την ΑΕ Μάνης με 1-0 και πέτυχε την 2η νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής.
Η ομάδα του Πέτρου Χιώτη, έφθασε τους έξι βαθμούς και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την βαριά ήττα που υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική.
“Χρυσός” σκόρερ της αναμέτρησης ο Χριστόπουλος, στο 20′ ένα αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος, ενώ στο πρώτο μέρος υπήρχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ.
Επόμενη αγωνιστική, είναι εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ Φοινικούντας, μία δύσκολη αποστολή αλλά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Στενωσιάς Χρήστος Μέτσο, μίλησε στο taklin.gr.
“Χαρούμενοι για τη νίκη”
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη με ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως η Μάνη. Ακολουθήσαμε το πλάνο που μας είχε δώσει ο προπονητής μας και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε, είχαμε ευκαιρίες και για παραπάνω τέρματα όπως και η Μάνη είχε κάποιες ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά τελικά πήραμε τους 3 βαθμούς”.
“Να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να πάρουμε το διπλό”
“Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και πάμε να παίξουμε πάλι το ποδόσφαιρο μας και να πάρουμε το διπλό. Όλοι οι παίκτες δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Στην ομάδα έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα, οι προπονητές μας πιστεύουν το ίδιο και η διοίκηση που είναι κοντά μας”.

