Το τέσσερα στα τέσσερα έκανε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ Β’ σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης άνοιξε το σκορ στο 10′ όταν ο Βερνάρδος έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά για τον Γεμιστό που πέρασε τον Θεοχάρη και πλάσαρε στην κενή εστία για το 1-0.Ο Ιστορικός βρήκε και δεύτερο γκολ στο 25′ με τον Μπούση. Ο Θεοχάρης απέκρουσε το πέναλτι του Γεμιστού όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Μπούσης εκτέλεσε με το αριστερό εκτός περιοχής και αφού η μπάλα κόντραρε κατέληξε στα δίχτυα της Ένωσης.Η ΑΕΚ Β’ πέτυχε να μειώσει στο 41′ με τον Σόσα, ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα με το αριστερό έπειτα από κεφαλιά του Κολιμάτση σε μια φάση που έφερε την αποβολή του Ενγκουέμ για επικίνδυνο παιχνίδι. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε… κόκκινη και για την ΑΕΚ Β’. Ο Μανίσα με βίαιο τρόπο έσπρωξε τον Γεμιστό εκτός φάσης και πήρε σωστά την κόκκινη κάρτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ. Η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για την ΑΕΚ Β ήταν η απόφαση της Ανδρομάχης Τσιοφλίκη να πάρει πίσω το πέναλτι που έδωσε σε χέρι του Πότση, μετά από συνεννόηση με τον πρώτο βοηθό.
Πανιώνιος (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος, Πότση, Χρούστινετς, Μπούσης, Τσορνομάζ (84′ Στούπης), Ενγκουέμ, Κολοβός (67′ Γκίνης), Βενάρδος (46′ Τσερίσεφ), Γεμιστός (67′ Φελίσιο), Νοικοκυράκης (78′ Σεμπά).
ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κανελλόπουλος, Ρουκουνάκης (8′ λ.τ Μαρούτσης (64′ Νίνο), Κάτσικας (83′ Άνθης), Μαυρουδής (46′ Βαλκάνης), Κολιμάτσης, Γκολφίνος (83′ λ.τ Λεφράνκ), Σόσα.
Πηγή: liganews.gr

