Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός στην ομάδα της ΑΕ Αβίας που θα δώσει κανονικά το παρών στο πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής κατηγορίας.
Με νέα διοίκηση, άτομα που έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του συλλόγου και τώρα μπήκαν μπροστά για να βοηθήσουν με όρεξη και κέφι.
Για αρχή, ο Γιώργος Γαλανοπούλος έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Μετά από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια στον Ατρόμητο Πλατύ, τον κέρδισε ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας και είπε το ναι στην πρόταση αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία.
Από κει και πέρα, η πρώτη προσθήκη ακούει στο όνομα Δημήτρης Τσουλάκος. Αποκτήθηκε από την Ομόνοια, έχει φορέσει στο παρελθόν ξανά την φανέλα της Αβίας, είναι από την περιοχή του Κάμπου και έτοιμος να βάλει το δικό του λιθαράκι για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει.


