Mε δύο γκολ στα τελευταία εννέα λεπτά του αγώνα ο Πανθουριακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Ομόνοιας με 0-2 και έπιασε προσωρινά κορυφή.
Η Θουρία, πήρε το πολύτιμο τρίποντο που ήθελε και πλέον πάει με άλλη ψυχολογία στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Εράνη Φιλιατρών και ΑΕ Μάνης.
Η Ομόνοια από την άλλη, είχε απουσίες για μία ακόμη αγωνιστική, πάλεψε το ματς, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα.
Στο πρώτο ημίχρονο, η φάση που θα συζητηθεί είναι το πέναλτι που δίνει ο κ. Γιαλλικάρης για ανατροπή του Φράγκου από τον Κοστρίβα, αλλά στην συνέχεια θα πάρει πίσω την απόφαση και θα δώσει οφσάιντ, υπό έντονες διαμαρτυρίες.
Στο δεύτερο μέρος, στο 79′ ο Πνευματικάκης που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα, έκανε το 0-1.
Στο 88′ ο Αλεξανδρόπουλος που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή, το τελικό αποτέλεσμα (0-2).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαλλικάρης με βοηθούς τους Πανόπουλο και Καραμπέτσο.
ΑΟ ΟΜΟΝΟΙΑ: Αλάμαρας, Κοστρίβας, Γαβράς, Μπάλας, Κωστόπουλος, Διονυσόπουλος, Κυριακόπουλος, Τάφα, Σεντεμέντες, Δημόπουλος, Μπούνας.
ΑΣ ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Αριστομενόπουλος (46′ Δημητρίου), Δρούγας (58′ Σταματελόπουλος), Γιαννακόπουλος, Νικολόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καρύδης (54′ Αλεξανδρόπουλος), Ευστ. Βλάχος (54′ Κουτσουρόπουλος), Φράγκος (46′ Πνευματικάκης), Αγγελής, Γεωργουλέας.


