Με γκολ του Ηλία Πολίμου στο 33′ η ΑΕ Μάνης πέρασε νικηφόρα από την Κυπαρισσία επικρατώντας με 0-1 της τοπικής ομάδας.
Αυτό το αποτέλεσμα, ήταν και το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας για τους Μανιάτες που έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί που είχαν μακριά από την έδρα τους.
Από κει και πέρα, επόμενος αγώνας είναι εντός έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Μάνης και μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, Ηλίας Πολίμος μίλησε στο taklin.gr.
“Αξίζαμε τη νίκη”
“Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς ώστε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και να κάνουμε απο εδώ και πέρα ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων που αρμόζει στην ομαδα μας. Θεωρώ πως ήμασταν ανώτεροι απο τον αντίπαλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και μας άξιζε η νικη”.
“Μας δίνει ώθηση για την συνέχεια”
“Ήταν μία νίκη που άργησε πολυ να έρθει η αλήθεια ειναι. Μία πολύ καλή νίκη για εμάς όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμασταν για μια ανάλογη συνέχεια”.
“Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι”
“Κάθε παιχνίδι για εμάς ειναι διαφορετικό. Απο την αρχή της σεζόν βλέπουμε ολα τα παιχνίδια σαν ντέρμπι και ετσι θα δούμε και το επόμενο. Μόνος στόχος η νίκη και το χτίσιμο ενός σερί για να ανεβούμε ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία όπως μας αξίζει.

