Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής κατηγορίας πανηγυρίζει ο Ηρακλής Καλαμάτας που επικράτησε πριν από λίγο στο Π. Μπαχράμης με 2-0 του ΠΑΣ Ράχης.
Μάλιστα, ήταν και τα πρώτα γκολ που πετυχαίνει η ομάδα μίας και δεν είχε ακόμα καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα, ενώ το πολύτιμο τρίποντο ήρθε από το πάγκο.
Η Ράχη ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, οι τραυματισμοί όμως στην επανάληψη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.
Στο 17′ σουτ του Δαρσακλή, άουτ η μπάλα.
Στο 39′ κόρνερ του Ηλιόπουλου, σουτ του Σκιά, άουτ.
Στο 61′ σέντρα του Χριστόπουλου, σουτ του Δαρσακλή άουτ.
Στο 83′ ο Ν. Παντελόπουλος θα κάνει το 0-1.
Στο 86′ ο Μούρτο σε κενή εστία το 0-2.
Στο 89′ σουτ του Λύτρα η μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά σουτ του Χριστόπουλου, άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καυκάς με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Φλέσσα.
ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ: Κουτίβας, Κωστέας (52′ λ.τρ. Γερμάνης), Παν. Σταματόπουλος, Παυλής, Μωράκης, Κάνιστρας, Τσουλάκος, Tomassek, Κιόρρι, Ραφ. Σταματόπουλος (65’λ.τρ. Βράπι) (72′ λ.τρ. Μαυροειδέας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γεωργουλάκος, Χατζίου, Χωραφίτης, Καραχάλιος (79′ Μούρτο), Σκιάς, Β. Κωνσταντόπουλος, Τζάννες (70′ Ν. Παντελόπουλος), Λύρας, Δαρσακλής, Χριστόπουλος, Ηλιόπουλος (59′ Αντ. Κωνσταντόπουλος).


