Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Ποδόσφαιρο > Ολυμπιακός – Τβέντε: Θέλει «τρίποντο» για να ισχυροποιήσει το μέλλον του στο Europa League
Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – Τβέντε: Θέλει «τρίποντο» για να ισχυροποιήσει το μέλλον του στο Europa League

admin
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2024
admin
SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)

Με στόχο τη νίκη, που θα του δώσει μια μεγαλύτερη βεβαιότητα, για παρουσία στην επόμενη φάση του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο «Καραϊσκάκης» την Τβέντε (19:45, Newsit.gr, ANT1, Cosmote Sport 3 HD), για την 6η αγωνιστική της League Phase της διοργάνωσης.

Με νίκη κόντρα στην Τβέντε, ο Ολυμπιακός θα ανέβει στους 11 βαθμούς μετά τις 6 πρώτες αγωνιστικές και θα ασχολείται μόνο με την προσπάθειά του για είσοδο στην πρώτη 8άδα του βαθμολογικού πίνακα και την απευθείας πρόκριση στους «16» του Europa League, στα δύο ματς που απομένουν με Πόρτο (εκτός) και Καραμπάκ (εντός).

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή 8 βαθμούς και προέρχεται από δυο σερί ισοπαλίες, με Ρέιντζερς (1-1 εντός) και Στεάουα Βουκουρεστίου (0-0 εκτός).

Από την πλευρά της, η Τβέντε δεν κάνει καλή League Phase έχοντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες τις πέντε αγωνιστικές που προηγήθηκαν (3 βαθμοί). Μάλιστα, προέρχεται από βαριά ήττα στην Ολλανδία, δεχόμενη 6 γκολ από την Αϊντχόφεν. Έτσι, το ματς στο «Καραϊσκάκης» έχει χαρακτήρα «τελικού», εάν οι Ολλανδοί θέλουν να κυνηγήσουν τις ελάχιστες ελπίδες που έχουν για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οριστικά εκτός του αγώνα της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League είναι ο Ντάνι Γκαρθία. Ο Ισπανός μέσος προέρχεται από ενοχλήσεις στον αγώνα του Σαββάτου (07.12.2024) και έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού.

Παράλληλα -όπως ήταν από πριν γνωστό- πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Τσικίνιο και δεν βρέθηκε στις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Αντίθετα, στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται ξανά οι Κάρμο και Γιάρεμτσουκ.

Το απόγευμα της Τετάρτης (11.12.2024), οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αγώνα με τους Ολλανδούς, με τον Ρομάν Γιάρεμτσουκ να προπονείται κανονικά, με τη χρήση ειδικής προστατευτικής μάσκας για τον τραυματισμό που είχε υποστεί στη μύτη, στην αναμέτρηση με τη Στεάουα στη Ρουμανία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μάρτινς, Βέλντε, Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

 Πηγή: newsit.gr
ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΒΕΝΤΕ
admin 12 Δεκεμβρίου 2024 12 Δεκεμβρίου 2024
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Νιού Σεντς – Παναθηναϊκός: Για το «διπλό» που θα τον φέρει κοντά στα playoffs στο Conference League
Επόμενο άρθρο ΠΑΟΚ – Φερεντσβάρος: «Τελικός» στην Τούμπα για τη League Phase του Europa League
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Μαύρη Θύελλα

Σαν σήμερα η Καλαμάτα νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό

31 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ουγγαρία – Ελλάδα: Δεύτερο τεστ για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Βουδαπέστη

31 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 94-101: Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν το επεισοδιακό ντέρμπι «αιωνίων» και συνεχίζουν αήττητοι στη GBL

30 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο

Ελλάς Σύρου: «Συνεχίζουμε με ηρεμία και ψυχραιμία»

30 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?