Ένα γκολ του Δημήτρη Κορμπή στο 23′ ήταν αρκετό για την ΑΕ Λογγά να της δώσει το μεγάλο διπλό κόντρα στον ΑΟ Καλλιθέας με σκορ 0-1.
Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή πέρασε λοιπόν από την δύσκολη έδρα της Καλλιθέας, πήρε το πολύτιμο διπλό και συνεχίζει στην κορυφή μαζί με τον Μεσσηνιακό.
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βάλουν ένα τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα, γνώρισαν την ήττα στην έδρα τους και απομακρύνθηκαν από τις πρώτες θέσεις.
Στο 82′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χαρμπούτ της ΑΕ Λογγάς.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Ξανθάκη και Κότση.
ΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Αντωνόπουλος, Δαρσακλής (79′ Κιόσια), Κότης, Χρόνης, Μπίρμπας, Κοντούλης, Μπουντάς, Αθανασόπουλος, Στυλιανίδης (59′ Σαμπάνι), Σπυρόπουλος, Zaca.
ΑΕ ΛΟΓΓΑΣ: Αργυρόπουλος, Σαϊπι, Γ. Παναγόπουλος, Λάζαρης (55′ Πανταζόπουλος), Πιλάτης, Μαρίνος, Κορμπής (76΄Κυριόπουλος), Καψαμπέλης, Μπαλιγκό – Βρυώνης, Κανελλόπουλος (92′ Βουτιέρος), Χαρμπούτ.

