Στο δρόμο των επιτυχιών συνέχισε ο Αστέρας Βαλύρας που επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου Πλατύ, για την 12η αγωνιστική.
Με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2 στα 2 στην έδρα τους και μείωσαν την διαφορά από την 5η θέση στους δύο βαθμούς.
Ακολουθεί, ένα τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Αστέρα Αρφαρών εκτός έδρας και με μεγάλη βαθμολογική σημασία καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί.
Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Βαλύρας Χρήστος Μαργιόλης, μίλησε στο taklin.gr.
“Έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια”
“Όπως είπε και ο συμπαίκτης μου τις προάλλες Νίκος Κωνσταντέλος, έχουμε ένα καλό κλίμα το οποίο ξεκινάει από τα αποδυτήρια. Έχουμε δεθεί με τους συμπαίκτες μας και αυτό φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια. Δίνουμε όλοι μας το 100% και πάμε πάντα για το καλύτερο. Έχουμε, τις δυνατότητες με τις ομάδες που έχουμε παίξει να πλασαριστούμε πιο ψηλά
“Παίξαμε σοβαρά και ήρθε η νίκη”
“Στο τελευταίο παιχνίδι χωρίς να υποτιμάμε τον αντίπαλο και την βαθμολογική θέση που βρίσκεται παίξαμε σοβαρά με αποτέλεσμα να έρθει και η νίκη. Πιστεύω, το αξίζαμε με τις αρκετές ευκαιρίες που είχαμε και κάποια στιγμή θα ερχόταν και το γκολ που θα μας έδινε τι επιθυμητό αποτέλεσμα, αυτό ξανά λέω έρχεται επειδή είμαστε μια γροθιά και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.
“Είναι ένα ντέρμπι βαθμολογικά το επόμενο παιχνίδι”
“Τώρα, το επόμενο παιχνίδι για εμάς είναι ένα ντέρμπι βαθμολογικά διότι με τη νίκη σκαρφαλώνουμε και άλλο ψηλά βαθμολογικά. Πιστεύω εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι και κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής μας θα έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνουμε να ανεβούμε όσο ψηλότερα μπορούμε”.

