Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Παπαφλέσσα Χώρας για την διαιτησία του σημερινού αγώνα κόντρα στον Εθνικό Μελιγαλά και το γκολ του Σπανού που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Η σχετική ανακοίνωση:
“Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία το σωματείο του Εθνικού Μελιγαλά στο σημερινό μεταξύ μας παιχνίδι, άλλωστε είναι γνωστές οι καλές σχέσεις πού έχουμε ανέκαθεν!
Ο ΑΟ ΧΩΡΑΣ 0 ΠΑΠΑΦΛΈΣΣΑΣ καταδικάζει απερίφραστα την σημερινή διαιτησία και ειδικά του επόπτη κυρίου Βανικιωτη, για την ακύρωση τού γκολ με υπόδειξη του μετά από σχεδόν 5 λεπτά προς τον Α διαιτητή καί αφού ο διαιτητής έχει κατακυρώσει υπέρ μας το γκολ καί δείχνει σέντρα χωρίς καμία διαμαρτυρία από τους αντιπάλους,με την δικαιολογία ότι ο έγχρωμος επιθετικός μας Εκοφο έκανε φάουλ στον αμυντικό του Εθνικού Μελιγαλά.
Αποτελεσμα αυτού ήταν η ακύρωση του πεντακαθαρου γκολ και η υπόδειξη (άκουσον άκουσον) της κόκκινης κάρτας στον επιθετικό μας.Ο εν λόγω κύριος ή είναι άσχετος ποδοσφαιρικά και με αυτό που ασχολείται ή είχε κακόβουλη πρόθεση για την ομάδα μας, πού μας κάνει πλέον να πιστεύουμε ότι είναι ακόμα και υποκινούμενος.Για του λόγου το αληθές,σας παρουσιάζουμε και το βίντεο τής συγκεκριμένης φάσης και τα συμπεράσματα δικά σας! Να τους χαίρεστε τούς συγκεκριμένους εκεί στην επιτροπή διαιτησίας κύριε Αλεξέα και κύριε Λάμια!
Επιφυλασομαστε για περαιτέρω ενέργειες άν υπάρξει συνέχεια της αδικίας, διότι γίνεται δεύτερη φορά!
Κύριε Σπηλιώτη πάρτε τα μέτρα σάς γιατί σας εκθέτουν ανεπανάληπτα και είναι κρίμα”!

