Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
  • Εθνική Ελλάδος
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
  • Διασκέδαση
  • Κοινωνικά
  • Κύπελλο Μεσσηνίας
  • Ντοκιμαντέρ
  • Πάμε στοίχημα
  • Πρέπει να το δεις
  • Σπορ
  • Στίβος
  • Συνεντεύξεις
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Πρέπει να το δεις
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α1 Τοπικό
    • Α Τοπικό
    • Β Τοπικό
  • Ειδήσεις
Follow US
Taklin.gr > Μπάσκετ > Σύνδεσμος Διαιτητών ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: «Αιχμηρή» απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΣ Σπάρτης Ο Αθλέων
Μπάσκετ

Σύνδεσμος Διαιτητών ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: «Αιχμηρή» απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΣ Σπάρτης Ο Αθλέων

admin
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2024
admin

Με «αιχμηρή» ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, απάντησε στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΑΣ Σπάρτης Ο Αθλέων κατά του έμπειρου διαιτητή Γιώργου Δούβρη.

Αναλυτικά η απάντηση του Συνδέσμου, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αριθ.Πρωτ.: 132
Καλαμάτα 17/12/2024
Θέμα: Απάντηση σε επιστολή διαμαρτυρίας

Κύριοι,

Με μεγάλη έκπληξη γίναμε γνωστές μιας, τουλάχιστον, περίεργης έγγραφης διαμαρτυρίας, η οποία κοινοποιήθηκε στην Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. με αφορμή το παιχνίδι της Α1 τοπικής κατηγορίας «ΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΘΛΕΩΝ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ» στις 9-12-2024.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη παράταση και το παρακολούθησε πλήθος κόσμου στο κλειστό γυμναστήριο της Σπάρτης, στο οποίο μετά το τέλος του άπαντες έδωσαν συγχαρητήρια ή τουλάχιστον κανείς δεν εξέφρασε κανένα παράπονο για την απόδοση των δύο διαιτητών του Συνδέσμου μας, μας προξενεί πραγματικά εντύπωση η απόφαση του τυπικά γηπεδούχου σωματείου να στραφεί εναντίον του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης μέσω μίας κατάπτυστης ανακοίνωσης – διαμαρτυρίας στην οποία μάλιστα «στοχοποιήθηκε» μέχρι και η ανήλικη κόρη του συναδέλφου μας, στη προσπάθεια κάποιον «κυρίων» να δημιουργήσουν εντυπώσεις! Είναι απορίας άξια η ευκολία κάποιον ανθρώπων να κατασκευάζουν σενάρια συνωμοσίας για να καλύψουν την αδυναμία τους ή ακόμα χειρότερα την ανικανότητα τους.

Ο ΚΥΡΙΟΣ Γιώργος Δούβρης, εκτός από αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, είναι τα τελευταία 32 χρόνια στυλοβάτης αυτού του Συνδέσμου με χιλιάδες παιχνίδια στο ενεργητικό του και ΠΟΤΕ δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, σε κανέναν, να αμφισβητήσει την ακεραιότητα του. Ο ΚΥΡΙΟΣ Γιώργος Δούβρης είναι πατέρας ενός ανηλίκου τέκνου και δεν έχει ΚΑΜΙΑ υποχρέωση να πάρει την άδεια από κανέναν για το που θα στείλει το παιδί του να αθληθεί! Μήπως αλήθεια θα έπρεπε να σας ρωτήσει και σε ποιο φροντιστήριο αγγλικών θα γράψει το παιδί του για να του δώσετε την άδεια σας; Η λέξη ντροπή είναι

φτωχή για να περιγράψει την αθλιότητα στην οποία έχετε υποπέσει με τη σύνταξη της συγκεκριμένης επιστολής! Αλλά αυτό είναι επιλογή σας και για τη συγκεκριμένη επιλογή θα κληθούν, πλέον, οι υπεύθυνοι να απολογηθούν και να δώσουν εξηγήσεις!

Με το υπ’ αριθμόν Πρωτοκόλλου 45 στις 15/04/24 έγγραφο μας προς την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., το οποίο και σας είχε κοινοποιηθεί, σας είχαμε ενημερώσει για τις προθέσεις του Συνδέσμου μας σε ανάλογες περιπτώσεις. Στο εν λόγω έγγραφο εκτός των άλλων αναφέραμε τα εξής:

«Κύριοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας μετά από έκτακτη συνεδρίαση και μοναδικό θέμα συζήτησης την καταγγελία σε βάρος δύο μελών του συνδέσμου μας αποφάσισε τα κάτωθι: Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους – εμπλεκόμενους με το άθλημα που υπηρετούμε ότι στο εξής και για τη διασφάλιση του κύρους τόσο του Συνδέσμου όσο και των μελών του ανακοινώσεις διαμαρτυρίες και καταγγελίες θα γίνονται αποδέκτες και σεβαστές μόνο όταν συνοδεύονται από βίντεο το οποίο θα αποδεικνύει το ορθό της καταγγελίας.  Σε αντίθετη περίπτωση αν πρόκειται, α. για σωμάτιο ή παράγοντες σωματείου θα προσφεύγει στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΟΚ β. αν πρόκειται για οποιονδήποτε άλλο θα καταφεύγουμε σε νομικές ενεργείς για συκοφαντική δυσφήμιση.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν κάποιοι να θεωρούν την ευγένεια και την αξιοπρέπεια ως αδυναμία.”

Με βάση τα παραπάνω σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με την Ομοσπονδία Διαιτητών (Ο.Δ.Κ.Ε.) και θα προχωρήσουμε στην καταγγελία της ανακοίνωσης σας ως απαράδεκτης στην Επιτροπή Δεοντολογίας!

Η λάσπη στον ανεμιστήρα για τη δημιουργία εντυπώσεων με θύματα τους διαιτητές του Συνδέσμου μας δεν θα περάσει χωρίς απάντηση. ΩΣ ΕΔΩ!! Να είστε σίγουροι ότι οι διαιτητές του Συνδέσμου μας δε θα γίνουν εξιλαστήρια θύματα κανενός και δε θα εξυπηρετήσουν συμφέροντα, που πιστέψτε, μας βρίσκουν παγερά αδιάφορους. Αν έχετε στη κατοχή σας βίντεο με φάσεις στις

οποίες έχετε αδικηθεί και θεωρείτε ότι υπάρχει ενδεχόμενος δόλος, εδώ είμαστε να τις συζητήσουμε και να τις αξιολογήσουν οι αρμόδιοι! Αφήστε απέξω από «τα παιχνίδια» σας τις οικογένειες των συναδέλφων γιατί θα μας βρείτε απέναντι! Η ανοχή μας όπως και η γραφικότητα σας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουν και κάποια όρια!

Υ.Γ. Προλαβαίνετε, τουλάχιστον, να ανακαλέσετε και να ζητήσετε συγγνώμη από τον ΚΥΡΙΟ Δούβρη για τη στοχοποίηση του ανηλίκου τέκνου του.».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
admin 20 Δεκεμβρίου 2024 20 Δεκεμβρίου 2024
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ολυμπιακός – Χιρόνα στους 32 του Youth League
Επόμενο άρθρο Επιστροφή του Γιώργου Τσίρμπα στον Πολύβιο ΑΕΜ
drop-cafe
IL-TOTO
bounas
fotinakis
notos
paliakon
pareafilon
COFFEE MARKET
Cloudbullet.gr
odemisiotis
Shoecenter
Messiniaevents.gr

Μπορεί να σας αρέσουν

Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Μονακό: Ακόμα ένας τελικός εξάδας για το «τριφύλλι» στη Euroleague

27 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Με την πλάτη στον τοίχο η Kalamata BC – «Όλη η πόλη μια ομάδα» στο κρίσιμο ματς με το Κορωπί

26 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

National League 2 (1ος όμ.- Play Out – 1η αγ.): Με κλειδί τον Κραμβουσάνο και clutch Λεμπέση το Κορωπί πλησίασε τη παραμονή

25 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ

Dubai BC – Παναθηναϊκός 104-107: «Θρίλερ» στο Σαράγεβο, Ναν, Οσμάν και Χέιζ-Ντέιβις έδωσαν στους «πράσινους» τεράστιο «διπλό»

25 Μαρτίου 2026
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – taklingr@gmail.com | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – taklingr@gmail.com

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?